Piffany Lampen

Piffany Copenhagen is een deense ontwerpbedrijf die zich concentreet om klanten te helpen van plezierige, leuke, en unieke producten. Ze specialiseren zich in ontwerpen, die niet overal te vinden zijn, met een gekke karakter en een eigenzinnige functie.

De missie bij Piffany Copenhagen is om persoonlijkheid te brengen voor uw huis, deze zijn herkaanbaar in alle graad van de producten, zoals bij de lampen en de accessoires. Er is gespeeld met de materialen, en vormen, deze maakt de producten van Piffany volledig uniek.

Mr. Wattson is de nieuwste toevoeging voor de Piffany Copenhaag’s gekke universum. De kleine en leuke handvat past in alle woonruimtes, waar u het ook wenst te verplaatsen, dan wil deze een plezierige karakter geven. Mr. Wattson is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Zie hieronder, voor de producten van Piffany Copenhagen.
Toon de 31 van de 31 producten

Meer over Piffany Copenhagen

Unieke producten met een twist dat maken de producten van Piffany Copenhagen onderscheidend, en spannend.
Piffany Copenhagen verzameld de beste en het meest unieke design van een aantal designers, en verspreidt dit in heel Scandinaviën.
De lampen van Mr. Wattson zijn één van de mooie producten van de merknaam Piffany Copenhagen.               U kunt de Mr. Wattson lamp op alle gewenste plekken plaatsen. In de boekenkast, op uw nachtkast, of als een slinger in de kinderkamer. Waar u het ook plaatst, u zult er veel plezier aan beleven.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.