Rotaliana Staande lampen

Het merk Rotaliana werd in 1989 in Trentino in Italië opgericht en sindsdien is het bedrijf tot bloei gekomen dankzij innovatieve en risicovolle ontwerpers. De nadruk is gelegd op schoonheid en functionaliteit in plaats van beperkingen, nieuwe materialen en bijzondere vormen zijn de basis voor elk ontwerp. Out-of-the-box denken leidt tot producten die vreugde in het hart brengen.

De String F1 vloerlamp is iets totaal unieks, een lamp met een veelheid aan opties voor individuele voorkeuren en een eenvoudig en klassiek ontwerp. De Capri F1 vloerlamp met zijn glanzende afwerking en onderscheidende uitstraling is absoluut uw aandacht waard. De Drink F1 is een eenvoudige en minimalistische vloerlamp, een echte klassieker van voortreffelijke smaak.

Rotaliana is een Italiaans merk met een vleugje Scandinavisch design en hebben twee primaire kwaliteiten: creativiteit en innovatie, dit door hun grote technische knowhow met betrekking tot de ontwikkeling van lampen. Het bedrijf werkt samen met een groot aantal internationale ontwerpers met verschillende achtergronden en standpunten waaronder Andrea Brazi, Federica Cevasco. Kengo Kuma en
Burkhard Panteleit. Prachtig Italiaans design, innovatie, creativiteit, schoonheid en unieke functionaliteit zijn enkele sleutelwoorden bij Rotaliana. Hun vele prachtige en innovatieve lampen hebben hun weg weten te vinden naar het leven van de consument van verschillende leeftijden.

Sinds de oprichting wordt Rotaliana geleid door Stefano Vega die toezicht houdt op de eigen producten van het bedrijf en op de internationale designtrends. Zijn focus ligt op moderne verlichting "ontwikkeld voor een specifiek doel". Het is belangrijk voor Rotaliana om lampen in prachtige materialen te ontwerpen en ervoor te zorgen dat de producten van kwaliteit en goede smaak zijn.

De lampencollectie van Rotaliana omvat ontwerpen die met het oerbeeld van het lampen ontwerp spelen door gebruik te maken van nieuwe materialen en productieoplossingen.
String XL Vloerlamp Zwart - Rotaliana
RRP EUR 2.185,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
String F1 VloerLamp Alu/Zilver - Rotaliana
RRP EUR 585,00
Op voorraad na: 3-5 dagen
Luxy F1 Vloerlamp Alu - Rotaliana
RRP EUR 514,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Luxy F1 Vloerlamp Wit - Rotaliana
RRP EUR 514,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
String XL Vloerlamp Wit - Rotaliana
RRP EUR 2.185,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Luxy F1 Vloerlamp Zwart - Rotaliana
RRP EUR 514,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Toon de 16 van de 16 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.