Terence Woodgate Lampen

Het designbedrijf werd in 2014 opgericht, door ontwerper Terence Woodgate. Hun doel is om uitstekende verlichting te creëren, door innovatieve producten te ontwerpen en te construeren, die ultraeffectief en prachtig zijn.  

De producten zijn speciaal ontwikkeld, en geoptimaliseerd voor hoge prestaties, met LED die energiebesparend is, deze zorgt voor het reducere van onze energieverbruik. De visie van het bedrijf is om ontwerplampen te creëeren met een LED, om de voordelen van de technologie te benutten.  

Tijdens ontwerpprocessen wordt nauwkeurig aan de aspecten van de producten gekeken, van de kleinste componenter tot de materiaalkeuze. Door de combinatie van een materiaalkeuze, en superieure productie produceren ze kwaliteits verlichtingen, met een combinatie van een eenvoudige ontwerp, met een geavanceerde technologie.

Meer over Terence Woodgate

Het verlichtingsmerk Terence Woodgate werd gelanceerd in 2014. Gesticht door de industrieel designer Terence Woodgate, hij heeft een lichtdesign ervaring van 25 jaar, en een omvattende kennis van LED-technologie.

Hij is de meest gerespecteerde industriele designer van Groot-Brittannië, die zich specialiseerde in meubels en verlichting. Terence Woodgate is bekend geworden door zijn simpele, elegante en moderne toegang van design met veel aandacht voor details en het ontwikkelen hiervan. Dit is duidelijk te zien aan de producten zoals “The Etheral Surface Table” voor “Established & Sons. Hij werd een veel gepreesde designer voor de industrie (RDI) in 2003 en heeft hiebij veel designprijzen ontvangen, waaronder de Red Dot ‘Best of the Best’ en IF Ecology Award.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.