Tom Dixon Lampen

Tom Dixon is in 2002 gevestigd. Het is een zeer jong bedrijf in het ontwerp wereld. Met hoofdkantoor in Portobello (Londen) is Tom Dixon een heel engelse producent en ontwerper van verlichting en meubilair.
De engelse ontwerper Tom Dixon heeft de wereld domineert met zijn hoge standaard van ontwerp en kwaliteit, met dank aan zijn onderscheidende materialen. Tom Dixon´s universum verdiebt zich in een wereld van experimentele, geometrische vormen en materialen, zoals smeltende bubbels en oliegladde oppervlakken tot scherpe geometrische hoeken en metallische oppervlakken.
Toon de 36 van de 163 producten

Meer over het merk Tom Dixon

Tom Dixon is een populair Engels designmerk, dat wereldwijd in 65 landen zijn designlampen verkoopt.
Het merk is wereldbekend geworden door zijn futuristische, en innovatieve verlichtingdesign. De producten van Tom Dixon zijn herkenbaar aan de fantastische kwaliteit. Het is zeker een merk, dat verdient om naar te kijken.

Een streven naar innovatie, ontwikkeling met een helder doel voor ogen om de Engelse meubelindustrie opnieuw te doen opleven. Tom Dixon is een merk dat zich laat inspireren door de unieke Engelse cultuurerfgoed van Engeland. Er komen twee keer per jaar nieuwe producten op de markt, zoals verlichtingen, meubels en woningaccessoires, dat wordt verkocht aan meer dan 65 landen.

Tom Dixon staat vooral bekend om zijn verlichtingdesign. Het design geeft warmte aan elke ruimte en heeft een vleugje van een moderne drama. Het is een merk dat veel te bieden heeft, met kroonluchters, interessante hanglampen, spannende wandlampen, mooie vloerlampen en met opvallende tafellampen. De lampen zijn geïnspireerd door de unieke cultuurerfgoed van Engeland, dit is duidelijk herkenbaar aan het design van het product.  Etch van Tom Dixon


De originele vormen en alleenstaande materialen van het lichtdesign zijn de kenmerken van de Tom Dixon’s collectie. Tom Dixon is een merk dat een trend is en ontallige prijzen heeft gewonnen voor hun decoratieve design. Een van de meest bekende collecties van Tom Dixon’s lampencollectie is Etch. Etch is geïnspireerd uit de logica van rekenkundige berekeningen en geometrische structuren. De collectie van Etch is ontworpen als hanglamp, kroonluchter en kandelaar. De lamp heeft een gedetailleerd patroon, dat veel inspirerende schaduwen straalt als de lamp brandt. Etch speelt met zijn herhaalde patroon, dit geeft een reflectie in het licht samen met zijn metaal look. De Etch collectie is verkrijgbaar in de kleuren, geelkoper, koper, zilver, staal en zwart. Het is een lampencollectie dat in ieder huis past door zijn unieke vorm.      


Beat van Tom Dixon


Beat is een andere spannende collectie van Tom Dixon. Het is een erkende lampencollectie, dat uw woningen, restaurants en hotels over de hele wereld versiert. De lampen van deze collectie hebben een minimalistische uitstraling, en zijn geïnspireerd aan de eenvoudige sculpturale en traditonale geelkoperen potten, met de traditonale watervatten. De Beat hanglampen zijn gemaakt van een soliede stuk en zijn verkrijgbaar in vier verschillende silhouetten, zoals Stout, fat, tall, en Wide. De lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren geelkoper, zwart en wit. De Beat collectie bestaat ook uit wand-, vloer, en tafellampen. Elk design in deze lampencollectie is uniek en tijdrovend om dit te produceren, omdat er gebruik wordt gemaakt van een traditioneel proces om deze unieke lampen te produceren – het kan tot 4 dagen duren om een lamp van Beat te produceren. Beat een perfecte statement piece om boven een eettafel te hangen, of in een hoek van uw woonruimte.

Tom Dixon past in een modern huis, waar er plaats is voor lampen in materialen, als mooie en gepolijst metalen, marmer, chroom en glas, met een licht van een fantastische kwaliteit.  
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.