UMAGE Lampen

Umage is een Deens ontwerp van een goede kwaliteit. Ze hebben daadwerkelijk fijne producten gecreëerd, die heel snel populair zijn geworden.
Bij het bestellen van een UMAGE lamp is het niet zodanig dat u een goedkoop product en design ontvangt. Integendeel zijn alle producten van UMAGE in fijne verpakkingen en tassen verpakt. U ontvangt een product van hoge kwaliteit van een mooi design.
Hieronder vindt u accessoires voor de lampen van UMAGE.

Eos Hanglamp Medium Licht Bruin/Zwart - Umage
RRP EUR 154,95
Op voorraad na: 3-5 dagen
Toon de 36 van de 454 producten

Lampen van Umage

Het is altijd een plezier om een pakket van UMAGE te ontvangen en dit uit te pakken, elke lamp geeft een mooie verlichting. Een kunstwerk, ook als het is uitgeschakeld.

UMAGE begon met zijn reis van lampdesign in 2008, en sindsdien blijft het groeien. Vandaag kunt u de UMAGE lampen in veertig verschillende landen vinden, en het merk blijft groeien. Het merk is ontworpen uit het Scandinavisch design, dat esthetiek, eenvoudigheid, en functionaliteit combineert. Designlampen van UMAGE zijn goed doordachte, handgemaakte ontwerpen, en er is rekening gehouden met het milieu. Ze gaan voor duurzaamheid en voor een voortreffelijk tijdloos design.

Het design van UMAGE is gecombineerd vanuit een diepgaande gedachte van de natuur. Ze streven naar schoonheid, duurzaamheid en harmonie van het Noorse landschap, met een ruime design-serie van unieke hanglampen, prachtige vloerlampen, mooie wandlampen en tafellampen.

Meer over Eos van UMAGE

Van de grootste collectie van mooie en unieke lampen van het assortiment van UMAGE, hebben we de Eos lampen. De Eos is een absoluut unieke en alleenstaande lamp. U wordt zeker overweldigend van de schoonheid van ganzenveren en basiskleuren van het Noorse landschap. De lampen zijn ontworpen van een natuurlijk ganzenveer, dit zorgt dat de lampen een heel zacht en warm licht geven. Het is een lamp, dat zorgt voor een toevoeging van een fijne en elegante look in uw inrichting. De Eos lampen zijn verkrijgbaar in drie verschilende kleuren, wit, licht bruin, en lichtgrijs. De lampen creëeren een neutrale en harmonische sfeer. De Eos lampen zijn in vier verschillende maten verkrijgbaar, dit past perfect in elk huis, perfect voor boven een salontafel. De Eos lampen zijn te koop als hanglamp, tafellamp, en vloerlamp. Deze unieke lamp van veren is zeker een must-have, als u op zoek bent naar een fijne en elegante lamp.

Naast de Eos veerlampen heeft UMAGE ook een breed assortiment van lampen met  heldere lijnen en randen. Ze hebben toch allemaal de gezamenlijke roots van Scandinavië waar de hele wereld van houdt.
De producten van UMAGE worden altijd goed verzonden, als stijlvolle paketten, waarbij ook rekening is gehouden met het milieu.

UMAGE werd opgericht in Kopenhagen op basis van de Scandinavische waarden van hoge kwaliteit en duurzaamheid, dit kunt u ook aan de zorgvuldig verpakte verpakking zien. Ze worden compact verpakt, zodat het zo weinig mogelijk gevuld wordt. Ze hebben ook gedacht aan een vermindering van de CO2 bij het transporteren van hun producten. UMAGE ontwerpt prachtige designlampen, hierbij wordt rekening gehouden met het milieu en tegelijkertijd een goede productie van hoge kwaliteit.

Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.