2097

Ruw, Chic en elegant tegelijk - Gino Sarfatti sloeg de spijker op zijn kop toen hij 60 jaar geleden de iconische 2097 kroonluchter ontwierp voor Flos. U zou kunnen denken dat na al die tijd de 2097 voorbijgestreefd is door jongere concurrenten, maar dat is niet het geval! 2097 is nog steeds relevant en van de bovenste plank, en het ziet er niet anders uit. Met 30 of 50 lichtbronnen creëert deze fantastische en sculpturale kroonluchter het perfecte licht in uw huis. In de hal, over de eettafel of in de woonkamer - er zijn veel opties, en waar je de 2097 ook gebruikt, het zal niet alleen als een  lamp fungeren, maar ook als een stuk design op zich. U en uw gasten zullen er elke keer van genieten als u er langs loopt.

Gino Sarfatti was een Italiaanse ontwerper die gedurende het grootste deel van zijn carrière werkte met en studeerde aan verlichting, en de kroon van zijn lange carrière moet de 2097 kroonluchter zijn. Het revolutie in de designwereld met zijn innovatieve denken terug in 1958 en is nog steeds één van de meest iconische kroonluchters op de markt. Ter ere van zijn verjaardag heeft Flos 2097 opnieuw een nieuwe prachtige gelimiteerde editie in matzwart gelanceerd, zodat het in het hedendaagse huis past met minimalisme, duurzaamheid en geweldige stijl rondom. 2097 zal prachtig zijn in een kamer met hoge plafonds en met open zichtlijnen helemaal rondom, maar kan ook lager of in een kleinere ruimte worden gehangen - waar dan ook, hij ziet er fantastisch uit!

Als u een beetje het wow-effect bij u thuis nodig heeft en u wilt dat mensen vol ontzag naar uw plafond kijken, dan zou 2097 meteen bij u moeten intrekken!