Aromas Del Campo Lampen

Aromas del Campo, een erkend verlichtingsmerk uit Spanje, is een stralende ster op de markt sinds de oprichting in 1986 in Valencia. Aromas del Campo is altijd toegewijd geweest aan het leveren van producten die stijl, functionaliteit en betaalbaarheid combineren. Hun designfilosofie omvat strakke lijnen en eenvoudige vormen, maar altijd met een vleugje Aromas' unieke esthetiek. Een bijzonder kenmerk van hun assortiment is het gebruik van materialen die traditioneel over het hoofd worden gezien in de verlichtingsindustrie, zoals marmer, hout en keramiek, die een extra dimensie van elegantie en verfijning toevoegen aan hun lampen. Metaal en glas blijven echter belangrijke elementen die een balans creëren tussen degelijkheid en lichtheid in hun ontwerpen. Duik hieronder in hun uitmuntende assortiment!
Toon de 33 van de 33 producten

De geschiedenis van Aromas del Campo - van potpourri tot lichtgevende innovaties


Het begon als een bescheiden bedrijf dat potpourri van gedroogde bloemen en aromatische producten produceerde. Maar na verloop van tijd evolueerde het bedrijf en begon het de wereld van de verlichting te verkennen door prachtige glazen tafellampen te creëren die gevuld waren met dezelfde gedroogde bloemen. Nadat ze hun voetafdruk op de markt hadden gevestigd, verhuisden ze hun productie naar het pittoreske stadje Bétera in Valencia, waar ze hun activiteiten en internationale distributie konden centraliseren.

Duurzaamheid - Aromas del Campo's streven naar een groenere toekomst


Duurzaamheid is een hoeksteen van het bedrijfsmodel van Aromas del Campo. Ze geloven in de rol van bedrijven in het maken van veranderingen naar een groenere toekomst en daarom hebben ze een uitgebreide strategie om duurzaamheid in hun bedrijf te bevorderen. Dit houdt in dat ze zich richten op de duurzaamheid van hun producten, de efficiëntie van hun verlichtingssystemen en de mogelijkheid van hergebruik, recycling en correcte verwijdering aan het einde van de levensduur van het product.

Nooi Pendel - modern minimalisme met krachtige verlichting


In hun assortiment vind je een grote verscheidenheid aan tafellampen, hanglampen, vloerlampen, wandlampen en plafondlampen, die allemaal functionaliteit en esthetiek op een elegante manier combineren, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei interieurstijlen. De Nooi hanglamp is een uitstekend voorbeeld van Aromas del Campo's streven naar modern minimalisme in combinatie met krachtige verlichting. Het slanke silhouet en de eenvoudige lijnen zorgen voor een strakke en geraffineerde look die perfect is voor moderne huizen of kantoren. Maar onder de elegante buitenkant schuilt een krachtige lichtbron die comfortabele en efficiënte verlichting creëert, ideaal voor zowel werk- als ontspanningsomgevingen.

Abbacus wandlamp en pendel - functionaliteit en schoonheid verenigd


De Abbacus serie demonstreert Aromas del Campo's vermogen om functionaliteit en esthetiek op een indrukwekkende manier te combineren. De wandlamp biedt een subtiele en elegante lichtbron die een vleugje verfijning toevoegt aan elke kamer, terwijl de pendel de aandacht steelt met zijn opvallende verschijning en krachtige lichtstraal. Beide producten combineren het kenmerkende Aromas design met praktisch nut, waardoor ze populair zijn bij designliefhebbers over de hele wereld.

Elli vloerlamp en Elma wandlamp - tijdloze schoonheid en elegantie


De Elli vloerlamp en Elma wandlamp zijn beide voorbeelden van Aromas del Campo's vermogen om tijdloze verlichtingsoplossingen te creëren. Hun prachtige ontwerpen en subtiele verlichting voegen een aura van elegantie en schoonheid toe aan elke ruimte. Met hun duurzame constructie en uitzonderlijke vakmanschap zijn deze lampen niet alleen een functioneel element, maar ook een prachtig interieurontwerpdetail dat ongetwijfeld de aandacht en bewondering van je gasten zal trekken.

Aloa hanglamp - Aromas del Campo lamp met organisch geïnspireerde schoonheid en ontspannende sfeer


De Aloa hanglamp is een opmerkelijke toevoeging aan de Aromas del Campo serie met zijn organisch geïnspireerde ontwerp en zachte, aangename licht. De unieke vorm en textuur creëren een gevoel van harmonie en rust in elke kamer, waardoor het ideaal is voor ontspanning en gezelligheid. Met de Aloa hanglamp brengt Aromas del Campo de schoonheid en rust van de natuur in huis.

Aromas del Campo blijft toonaangevend in de verlichtingsindustrie en combineert esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid op een unieke en inspirerende manier. Met hun assortiment prachtige en innovatieve lampen blijven ze verschillende interieurs over de hele wereld opfleuren terwijl ze een positieve bijdrage leveren aan een groenere toekomst.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.