By Rydéns Lampen

Het familiebedrijf en designbedrijf By Rydéns is een van de toonaangevende lampenproducenten in Zweden. Sinds de oprichting in 1958 is het hoofdkantoor gevestigd in Gnosjö en sindsdien is het bedrijf uitgebreid naar Hong Kong en Guangdong. Ze leveren lampen aan consumenten over de hele wereld. Het bedrijf wordt gerund door hun verlangen om betrouwbare, gepassioneerde en professionele verlichtingsoplossingen te verkopen voor zowel particuliere woningen als openbare ruimtes op verschillende markten.

By Rydéns biedt lampen voor iedere smaak, van tijdloze en minimalistische verlichting tot meer flamboyante en moderne lampen. Geïnspireerd door de trends en eisen van deze tijd, heeft het bedrijf altijd moderne lampen op voorraad die geschikt zijn voor de Scandinavische stijl van inrichting. Hun collectie laat duidelijk zien dat kwaliteit en vakmanschap altijd hun focus hebben, ongeacht of u op zoek bent naar hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen of plafondlampen. U kunt persoonlijke en verschillende stijlen van interieurontwerp creëren in uw huis met behulp van lampen By Rydéns.
Toon de 36 van de 150 producten

Populaire lampen van By Rydéns

Met de lampen van By Rydéns kunt u een unieke en boeiende stijl van interieur ontwerpen. Het doel van het bedrijf is om een uitstraling en een indruk te creëren die een stempel drukt op ons dagelijks decor, dit is ook duidelijk te zien als het gaat om hun Gross hanglamp . De mooie lamp bestaat uit handgeblazen glazen bollen, geassembleerd in een groot cluster. Het aantal glazen bollen varieert afhankelijk van de grootte van de hanglamp. Welke maat u ook kiest, u bent verzekerd van een elegante oplossing met een vrouwelijke uitstraling en een comfortabele gloed.

In termen van praktische en functionele verlichting hebben we hier de industriële Bazar collectie . De unieke en ongelooflijk populaire collectie bestaat uit eenvoudige hang-, en wandlampen met minimalistisch design. Met de lampen aan de muur kunt u zowel de arm als de lampenkap aanpassen, hiermee schijnt het licht altijd in de richting waar u het wilt hebben. Het witte oppervlak aan de binnenkant van de lampenkap reflecteert het licht, hiermee kunt u zoveel mogelijk uit de lamp halen zonder verblind te raken.

De Captain vloerlamp is een ongelooflijke lamp die u misschien herkent van het
Eurovisie Songfestival in 2015. De stijlvolle, zwart metalen lamp heeft een lampenkap die mat goud aan de binnenkant is, hierdoor ontstaat een comfortabele gloed. De onderscheidende lampenkap kan worden aangepast, hiermee schijnt het licht altijd in de richting waar u het wilt hebben. Gemonteerd op een eenvoudige standaard, bestaande uit drie kleine poten, krijgt de lamp een grondig industriële uitstraling.

Een combinatie van vrouwelijke elegantie en mannelijk industriële uitstraling is te vinden in de
Random hanglamp
, die beschikbaar in zowel chroom als messing is.
De decoratieve lamp past op 8 verlichtingsbronnen en nodigt u uit om de lampmaten te mixen en te matchen om een creatieve en persoonlijke uitstraling te creëren.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.