Cph Lighting Lampen

Cph Lighting is een Deense verlichtingsbedrijf, dat in Hjerting (Denemarken) is gevestigd. Vlakbij de kleine stad van West-Jutland in Esbjerg.
Het assortiment van Cph verlichting bestaat uit klassieke en moderne lampen, dat ontworpen is door Guglielmo Berchicci, Morten Flensted en  Tom Stepp. Het zijn drie individuele ontwerpers met een gezamenlijke passie voor een functioneel  en innovatieve ontwerpen.

Bekijk hieronder alle lampen van Cph Lighting.  
Toon de 36 van de 117 producten

Meer om Cph Lighting lampen

De missie van Cph Lighting is om lampen van hoog kwaliteit te produceren, en focus te houden aan functionalieit, hieronder ook energiebesparend. Met een heel enkel, en klassieke ontwerp van Cph Lighting, die voor privè gebruik, en bedrijven kunnen gebruikt worden.

Dit is vooral te zien bij de Oblique lampen, dit is een functionele leeslamp, met zijn aesthetische mooie, klassieke vorm, die in elke huis past.

Alle lampen zijn geproduceert in Denemarken, en zijn zorgvuldig geselecteerd door onderaannemers, dit betekent dat Cph een heel hoge kwaliteitscontrole heeft.  

Dit betekent ook dat er gezorgd kan worden voor een goede werkgelegenheid voor alle mensen die deze lampen behandelen, en produceren. Met onderaannemers in de buurt, wordt het transport ingekort, hierdoor wordt de belasting voor de millieu verminderd.

Als u een product van Cph Lighting koopt, dan krijgt u een lamp van hoog kwaliteit, die een visie heeft om de millieu zo mindst mogelijk te belasten.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.