Doo Wop

Doo-Wop is een herlancering van Søværnspendlen, of de Marine hanglamp, uit de jaren vijftig. Doo-Wop is een informele en eenvoudige hanglamp gemaakt voor verschillende doeleinden. Het biedt een harmonisch ontwerp dat geschikt is voor  om alleen te plaatsen of in een rij of in een cluster. De Doo-Wop-lamp helpt uw woonkamer, eetkamer, keuken, kantoor aan huis, kinderkamers, gangen, trappen en slaapkamers nieuw leven in te blazen. Kortom, het helpt uw huis nieuw leven in te blazen dankzij de perfecte verlichting.

Zoals eerder vermeld, Doo-Wop is een nieuwe versie van een oude klassieker. Doo-Wop werd gebruikt als een hanglamp voor Deense Marine-gebouwen in de late jaren vijftig en was een veelvoorkomend element in kantines, kantoren, gangen en andere ruimtes. De lamp stond bekend als een Søværnspendlen.

Doo-Wop handhaafde zijn positie tot het begin van de jaren tachtig, waarna het uit productie werd genomen. Sindsdien zijn de lampen onmisbaar geworden in antiekwinkels en op veilingen, wat uiteindelijk leidde tot de herintroductie van het product in een gemoderniseerd kleurenschema.
De hanglamp maakt de bestaande multi-schaduwlampen in de Louis Poulsen-collectie compleet en is een uitstekend voorbeeld van de verlichtingsfilosofie van het bedrijf. Het licht van deze lampen doet precies wat zijn vorm belooft en elk detail is er om de kwaliteit van het licht van de lamp te verbeteren.

Kortom, Doo-Wop produceert een comfortabel licht dat voornamelijk naar beneden gericht is, maar draagt ook in grote mate bij aan een goede atmosfeer. Aanbevolen om vrijwel overal te gebruiken!
Toon de 3 van de 3 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.