Leucos Lampen

Leucos werd in 1962 opgericht door Eugenio Pamio in Venetië, waar ambacht altijd synoniem is geweest met kunst. Destijds besloot Leucos glas te gebruiken in zijn ontwerpen omdat het de lokale tradities vertegenwoordigde, waaronder ouderwetse Venetiaanse glastechnieken, maar de ontwerpen zijn altijd ondersteund door globale ideeën en moderne technieken. Tegenwoordig zijn de waarden van het merk geworteld in een perfecte combinatie van design en ambachtelijkheid, en de kwaliteit van de producten weerspiegelt de toewijding van het merk aan het label 'Made in Italy'.

Leucos is een toonaangevende leverancier van decoratieve glazen verlichting omdat het merk verschillende creatieve en moderne productiemethoden verkent, wat verklaart waarom de ontwerpen over de hele wereld te vinden zijn. Het succes van Leucos kan onder andere worden toegeschreven aan ontwerp, materialen, technieken en uitzonderlijke menselijke hulpbronnen. De inzet van het merk voor design en vakmanschap heeft geleid tot verschillende populaire collecties, zoals Leucos Glo, Shpera en de JJ lampen.

Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.