Louis Poulsen

De grote assortiment van Louis Poulsen lampen worden natuurlijk zonder kosten verzonden, inclusief met gratis gloeilampen. De meeste kendte lampen van Louis Poulsen, worden ook wel AJ Bord, PH 2/1 en PH 3/2 lampen genoemd.

Bekijk en koop onze grote spannende keuze van Louis Poulsen lampen, zie hieronder. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over Louis Poulsen Lampen, en of reservedelen van LP sortimentet.
Wohlert - Louis Poulsen
Voor EUR 495,00
Op voorraad

Meer om Louis Poulsen Lampen

De bedrijf van Louis Poulsen heeft een lange verleden met zich, als het gaat over design verlichting voor privè gebruik en voor firma gebruik.

De lampen van Louis Poulsen zijn wereldwijd bekend geworden, sinds Poul Henningsen voor zijn baanbrekend ontwerp, gemaatk in 1925, zijn èèrste goudenmedalje op een internationale tentoonstelling van decorativ kunst in Parijs heeft ontvangen.  

Louis Poulsen produceert een groot assortiment vloer/staande lampen, tafellampen, wandlampen, hanglampen en buitenverlichting voor privè en voor bedrijf gebruik.

Poul Henningsen legde de basis door zijn grote succes met Louis Poulsen lampen. In de jaren 20 tot 60 werden Louis Poulsens lampen door hem ontworpen. Andere belangrijke ontwerpers, zoals Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell, Ross Lovegrove, en Shoichi Uchiyama hebben ook voor Louis Poulsen gewerkt.

Tijdlose, unieke lampen en kwaliteit


Het algemene doel is om een lamp te ontwikkelen die lang technisch en ontwerpmessige levertijd heeft, hierdoor zijn de producten behoorlijk van kwaliteit, die zorgen dat de lampen uniek blijven bij de nieuwe en oude architectuur.  Louis Poulsen heeft in de jaren veel succes gehad, in het handhaven van zijn bestaande positie, en tegelijkertijd uitgebreid met nieuwe en baanbrekende ontwerpen van lampen.

De samenwerking met de jonge visionare ontwerper Louise Campell met zijn organische en kleurrijke Collage lampen is geresulteerd met groot succes, en tegelijkertijd met succes van de nieuws innovatieve Enigma hanglamp, die werd ontworpen door de Japanse Shoichi Uchivama.

Koop Louis Poulsen lampen online


Lampenmaster.nl is een geautoriseerde verhandelaar van de wereldbekende lampen van de deense verlichtingproducent Louis Poulsen Lighting A/S.

U kunt in de winkel, en op onze website een ruime collectie van Louis Poulsen’s fantastische ontwerplampen ontdekken.  

Wij hebben een ruime kennis met het advieseren van verlichtingen zowel voor privè, en zakelijke doeleinden. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnumer 0318-52082043, of via onze e-mail adres info@lampenmaster.nl