Made By Hand Lampen

Made By Hand is een Deens designbureau met een creatieve studio in Kopenhagen. Ze zijn geïnspireerd door het authentieke, authentieke mensen, authentieke materialen en het authentieke van iedere dag. Met liefde voor natuurlijke materialen, goed vakmanschap en duurzame kwaliteit creëren ze tijdloze designs die door hun schoonheid en persoonlijkheid worden gekenmerkt.

Na een jaar van voorbereidingen lanceerde Made By Hand in 2014 de klassieke Workshop Lamp . De iconische Workshop hanglamp werd oorspronkelijk ontworpen door A. Wedel-Madsen in 1951. Na veel aandacht voor technieken en kwaliteit, bleef de workshop lamp, en dat werd het begin voor Made By Hand. Al hun producten zijn door lokale ambachtslieden gemaakt in een poging om culturele ervaring en expertise te vieren als het gaat om handgemaakt design.

We hebben sindsdien meer populaire lampen van Made By Hand gezien. Voorbeelden hiervan zijn de Knit Wit collectie en de Petite Machine collecties , die dezelfde hoge artisanale kwaliteit bieden, beide met hun unieke Scandinavische uitstraling. U heeft misschien de Porcelight wandlamp en hanglamp opgemerkt in MasterChef Danmark , waar de eenvoudige lamp werd gebruikt om de voorraadkast en de muren aan de achterkant van de kamer te verlichten. Het team achter Masterchef wilde een unieke gloed en schitterende verlichting, de Porcelight collectie voldeed aan al deze verzoeken.
Ro Tafellamp - Made By Hand
RRP EUR 257,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 190 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.