Nuura Lampen

Met een focus op sensuele Scandinavische verlichting creëert het Deense Nuura decoratieve verlichtingscollecties die een impact hebben op je welzijn en die elke ruimte kunnen verbeteren. De ontwerpen van Nuura, geïnspireerd door de Scandinavische ontwerptraditie en gericht op de kroonluchter, weerspiegelen de overvloed van de natuur. Nuura beschouwt de natuur als genereus en uniek, wat wordt weerspiegeld in hun buitengewone ontwerpen. Nuura maakt gebruik van moderne technologieën en zorgvuldig geselecteerde materialen die samen uitzonderlijke verlichtingsontwerpen creëren die een aangenaam en esthetisch licht uitstralen. Deze perfecte combinatie van materialen en design resulteert in decoratieve en unieke verlichtingscollecties die je interieur zeker zullen verbeteren. Geniet van het handgemaakte glas en de sensuele lichtervaring met een lamp van Nuura.
Toon de 36 van de 196 producten

Moderne kroonluchters

De ontwerpster Sofie Refer neemt altijd uitgangspunkt vanuit de klassieke kroonluchters van de vier lampencolleties van Nuura. Anoli, Blossi, Liila, en Miira. De klassieke kroonluchters met kristallen prisma’s zijn bekend met het reflecteren licht, deze geeft uw ruimte een heldere en een sensuele uitdrukking.           De sensualiteit is duidelijk te zien in deze merk en het licht. Geef uw huis een karakter met volle en sensuele lampen van Nuura.

Miira – eenvoudige noorse ontwerplampen met randDe lampen van de Miira-serie bestaan uit zwart bewerkte metaal, en mondgeblazen glas, die verkrijgbaar is in de kleur mat-wit, of vanuit een heldere optische glas, met een reliëfpatroon. Deze twee materialen vormen een reeks van eenvoudige ontwerpen in een scandinavische stijl. Het zwarte metaal, met de combinatie van glas geeft de lampen een voorsprong die zorgt voor opvallende ontwerpen. De prachtige kroonluchter Miira 6 Lysekrone Rock Grey/Opal White is een extreme karaktervolle ontwerp. Hang de lamp in de woonkamer, in de gang, of in uw badkamer, en maak uw ruimte tot een scandinavische ontwerp met kant.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.