Nuura

Nuura is een Deens merk, dat zich richt op sensorische en Scandinavische verlichting. Dit betekent dat het merk de inspiratie vindt in de esthetiek van de natuur. Nuura ziet de natuur als weelderig en uniek – en dit wordt gekenmerkt door de adembenemende ontwerpen.

Met een combinatie van glas en metaal staat het merk garant voor het gebruiken van hoogwaardige materialen. De lampen zijn gemaakt door het prijswinnende Deense ontwerper Sofie Refer. Haar specialiteit is glas en verlichting. Deze perfecte combinatie heeft geresulteerd tot vijf geweldige, en unieke collecties. Geniet van een handgemaakte glas- en sensorische lichtervaring met een lamp van Nuura.  

Alle lampen kunnen op de dimmerfunctie worden aangesloten.  
Miira Hanglamp Large - Nuura
Op voorraad na: 3-5 dagen
Viser 36 ud af 51 produkter

Moderne kroonluchters

De ontwerpster Sofie Refer neemt altijd uitgangspunkt vanuit de klassieke kroonluchters van de vier lampencolleties van Nuura. Anoli, Blossi, Liila, en Miira. De klassieke kroonluchters met kristallen prisma’s zijn bekend met het reflecteren licht, deze geeft uw ruimte een heldere en een sensuele uitdrukking.           De sensualiteit is duidelijk te zien in deze merk en het licht. Geef uw huis een karakter met volle en sensuele lampen van Nuura.

Miira – eenvoudige noorse ontwerplampen met randDe lampen van de Miira-serie bestaan uit zwart bewerkte metaal, en mondgeblazen glas, die verkrijgbaar is in de kleur mat-wit, of vanuit een heldere optische glas, met een reliëfpatroon. Deze twee materialen vormen een reeks van eenvoudige ontwerpen in een scandinavische stijl. Het zwarte metaal, met de combinatie van glas geeft de lampen een voorsprong die zorgt voor opvallende ontwerpen. De prachtige kroonluchter Miira 6 Lysekrone Rock Grey/Opal White is een extreme karaktervolle ontwerp. Hang de lamp in de woonkamer, in de gang, of in uw badkamer, en maak uw ruimte tot een scandinavische ontwerp met kant.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.