Nuura

Nuura is een nieuwe deense merk, die zich focuseerd aan sensualiteit, en aan de noorse verlichting. Dit betekent dat het merk zijn inspiratie vindt in esthethiek en van de natuur. Nuura ziet de natuur als iets wilderigs, en unieks. – deze kenmerkt het adembenemende ontwerp.

Met een combinatie van glas en metaal is het merk een kwaliteitsgarantie. De lampen zijn ontwikkeld door de prijswinnende deense ontwerper Sofie Refer. Ze gebruikt haar eigen speciale stijl binnen glas en verlichting, die als een perfecte combinatie met vier geweldige, en unieke collecties van lampen heeft geresulteerd. Geniet van de handmatige glas bewerking, en de opleving van het sensuele licht bij de Nuura lampen.

Alle lampen kunnen aangesloten worden aan een dimmerfunctie.  

Moderne kroonluchters

De ontwerpster Sofie Refer neemt altijd uitgangspunkt vanuit de klassieke kroonluchters van de vier lampencolleties van Nuura. Anoli, Blossi, Liila, en Miira. De klassieke kroonluchters met kristallen prisma’s zijn bekend met het reflecteren licht, deze geeft uw ruimte een heldere en een sensuele uitdrukking.           De sensualiteit is duidelijk te zien in deze merk en het licht. Geef uw huis een karakter met volle en sensuele lampen van Nuura.

Miira – eenvoudige noorse ontwerplampen met randDe lampen van de Miira-serie bestaan uit zwart bewerkte metaal, en mondgeblazen glas, die verkrijgbaar is in de kleur mat-wit, of vanuit een heldere optische glas, met een reliëfpatroon. Deze twee materialen vormen een reeks van eenvoudige ontwerpen in een scandinavische stijl. Het zwarte metaal, met de combinatie van glas geeft de lampen een voorsprong die zorgt voor opvallende ontwerpen. De prachtige kroonluchter Miira 6 Lysekrone Rock Grey/Opal White is een extreme karaktervolle ontwerp. Hang de lamp in de woonkamer, in de gang, of in uw badkamer, en maak uw ruimte tot een scandinavische ontwerp met kant.