PH Hanglampen

Als het gaat om de buitengewoon mooie PH-hanglampen zijn er oneindige opties, zowel met betrekking tot waar ze opgehangen moeten worden als welk model u de voorkeur geeft. De PH-hanglamp maakt deel uit van de PH-familie, die bestaat uit tafellampen, staande lampen, kroonluchters en wandlampen. De hanglamp heeft hetzelfde unieke systeem als de rest van de PH-familie met drie kappen. Dit systeem regelt de schittering en schaduwen van de lamp, aangezien elke tint gelijkmatig de hoeveelheid stralingslicht vermindert op basis van de afstand tot de lichtbron. De nummers van de PH-lampen geven de grootte van de tinten en hun relatie met elkaar aan.

Tegenwoordig zijn er veel soorten PH-lampen. Allemaal ontwerppictogrammen, ze staan allemaal bekend om hun hoogwaardige, verblindingsvrije licht en allemaal worden ze dierbaar geacht door Denemarken en de rest van Scandinavië, die allemaal uniek zijn. Een PH-hanglamp zal een onderscheidende en kostbare toevoeging aan elk huis zijn.

Als u per ongeluk uw PH-hanger beschadigt, vindt u hier vervangende kappen en reserveonderdelen - en u bent van harte welkom om contact op te nemen met ons klantenserviceteam als u vragen hebt.

Bij Lampemesteren.com hebben we een brede selectie van PH-hanglampen, dus er is zeker iets dat bij uw smaak en stijl past
Toon de 36 van de 52 producten

Wat is er uniek aan een PH 3/2 hanglamp?

Een ph 3/2 hanglamp heeft een verblindingsvrij licht, daarnaast heeft het een symmetrische lichtverdeling. Het is een design icoon dat bekend staat om zijn systeem met drie schermen. De PH lampen zijn verkrijgbaar in verchroomd hoogglans, of als zwart gemetalliseerd oppervlak, evenals het witte opaalglas. Het is een perfecte klassieker, dat boven uw eettafel kan hangen, of boven uw salontafel, in de keuken of op een andere gewenste plek. De PH 3/2 hanglamp past makkelijk in elke ruimte in uw huis, door zijn neutrale kleuren. Het unieke, en strakke ontwerp van een herkenbare look maakt de lamp een echte klassieker.

De schermen zijn ontworpen van mondgeblazen drie laagjes glas van het materiaal opaal. De buitenkant van het scherm is glanzend, waarvan de binnenkant mat is- dit zorgt voor een zachte en stralende lichtval, en waar de PH lampen bekend om staan. De klassieke hanglamp bestaat uit een bovenscherm, van een afmeting  van 30 cm, met twee onderschermen van 14 en 7 cm. Poul Henningsen had een wens om designlampen te ontwerpen, die lager opgehangen konden worden, hiervoor ontwikkelde hij de PH lampen.

Wat kenmerkt de PH glazen hanglamp?


De PH glazen hanglamp creëert een licht dat naar beneden is gericht. De glazenschermen geven een mooie lichtverdeling van een verblindingsvrij licht en geeft een mooie schaduwverdeling. Het oppervlak van de PH glazen hanglamp is glanzend, en is geproduceerd van wit opaalglas. Een PH hanglamp is een unieke lamp van een goed doordacht systeem, dit zorgt voor een perfecte verlichting. In vergelijking met de andere PH hanglampen is de PH glazen hanglamp ontwikkeld als een duurzaam design, omdat er geen andere toevoegingen van kleuren beschikbaar zijn. De glazenschermen opaliseren met zijn matte onderkant een weerkaatsing van het licht dat naar beneden straalt.

De PH glazen hanglamp is een perfecte hanglamp, dat gebruikt kan worden zowel in een kleinere ruimte als in een elegante groot huis, omdat de lamp is ontworpen van een enkel design. Het eenvoudig design maakt de lamp uniek, en zal elk huis aankleden. Het geeft een fijne sfeer aan uw woonruimte met een aangenaam licht. De hanglamp creëert ook een straling van het licht dat aan de zijkant van de lamp uitkomt. De PH lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals de 2/1, 3/2, 3½-3 og 4½-4.

Wat is de geschiedenis van de PH 5 hanglamp?


De PH 5 hanglamp kwam op de markt als een nieuwe klassieker, dit is een synoniem van een iconische en een populaire lamp. De naam van de hanglamp komt van het grootste scherm, dat een diameter van 50 cm is. De PH 5 hanglamp heeft een groot architecturaal bruikbaarheid, dat een mooi licht straalt. De grote PH 5 hanglamp past in elke kleine ruimte, maar ook in een luxe en een exclusieve ruimte. Een ongelooflijk mooie hanglamp om naar te kijken. Het wordt uw statement ontwerp in uw huis.

De PH 5 hanglamp is gelakeerd van een mat oppervlak, en is 100% mogelijk om een verblindingsvrij keuze te maken. De hanglamp is ontwikkeld van een drieschermlaag-systeem, waarvan het licht naar beneden is gericht. De hanglamp is ontworpen van een driescherm-systeem met een lichtverdeling vanuit de zijkanten.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.