Rotaliana Lampen

Rotaliana is een Italiaanse merk, met een twist van een Scandinavische ontwerp, deze hebben twee primaire kwaliteiten: creativiteit en innovatie, beide delen zijn vanuit een technische “know how” vanuit ontwikkelingen van lampen, met een toevoeging van een internationale tint.  
Toon de 36 van de 228 producten

Meer over de Rotaliana lampen

Dit bedrijf werkt samen met een groot aantal internationale designers met verschillende achtergronden zoals, Adrea Brazi etc.
Rotarian heeft veel geweldige designs van innovatieve en fascinerende lampen, designkenners in alle leeftijdscatogorieën zijn erg enthousiast.

Geweldig Italiaans design, innovatief, creatief, mooi en functioneel zijn de kernwoorden van de Rotaliana lampen.

Sinds de oprichting in Trentino, Italie in 1989, werd het bedrijf geleid door Stefano Vega. Die de ontwikkelingen en de vernieuwende designs goed in gaten hield. Zijn doel is om er zeker van te zijn dat de moderne verlichting is ontwikkeld voor particulier gebruik, en het in de gaten houden van de innovatie. Het is belangrijk voor het bedrijf dat de lampen gemaakt zijn van mooie materialen dat kwalitatief goed is en ook wat uitstraalt.

Veel van de Rotaliana collectie zijn gebaseerd op de klassieke, architectuur lamp, maar wat nu een design is voor de moderne tijd.

De LUXY lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en de STRING collectie van tafellampen en wandlampen zijn functionele lampen met een mooie verlichting en zeker ook geschikt om als leeslamp te gebruiken.

De Coccia H1 H2 lampen zijn geweldige lampen voor elke woning mede dank door hun bijzondere maar simpele uitstraling.

Andrea Branzi


Geboren: 1938
Bekendste werken: Goccia hanglamp
Training: Architect

Achtergrond
Architect en designer Andrea Branzi werd in 1938 geboren in Firenze. Hij woont en werkt in Milaan.

Hij was de oprichter van de avant-gardistische ontwerpstudio Archizoom Associati (1966-1974) en de Radical architectuur- en designbeweging. Hij was ook de oprichter van de Domus Academy, dit is de eerste internationale postacademische ontwerpschool.

Vanaf het jaar 1967 begon hij met het ontwerpen van projecten van bekende merken zoals Rotaliana. Hij ontwierp de elegante klassieke Goccia-hanglamp voor Rotaliana.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.