rotaliana

Rotaliana is een Italiaanse merk, met een twist van een Scandinavische ontwerp, deze hebben twee primaire kwaliteiten: creativiteit en innovatie, beide delen zijn vanuit een technische “know how” vanuit ontwikkelingen van lampen, met een toevoeging van een internationale tint.  

Meer over de Rotaliana lampen

Het bedrijf werkt samen met een lang reeks internationale designers van verschillende culturen, onder andere met Andrea Brazi, Federica, Cevasco, Kengo, Kuma, Burkhard, en Panteleit.

Hun spannende en nieuwe lampen hebben de prijs gewonnen voor de bewuste gebruikers, en voor gebruikers in alle leeftijden die blij zijn met het unieke design. Een fijn Italiaanse design, innovatie, creativiteit, schoonheid, en unieke functionaliteit is het sleutelwoord van de merknaam Rotaliana.

Sinds de oprichting in 1989 in Trentino (Italië) is Rotaliana, geleid door Stefano Vega. Hij houdt toezicht op de vele internationale designers. Zijn focus is een modern verlichting te ontwikkelen met een speciaal doel, met deze gedachten, en innovatie voor verlichting is het voor hem belangrijk om lampen te creëren in mooie, prachtige materialen om er zeker van te zijn, dat de producten van een goede kwaliteit zijn ontwikkeld voor mensen met een goede smaak.

In de collectie van Rotaliana kunt u lampen vinden van designers die over de tijd heen  metarchetypische lampdesigns zijn gekomen – onder meer door het gebruik van nieuwe materialen en productieoplossingen.
De meeste lampen zijn gebasseerd op de klassieke architecturale lampen, deze zijn ontworpen om gedraaid om een nieuwe en een moderne gevoel te geven.

De LUXY-lampen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. STRING serie – tafellampen- de wandlampen zijn functioneel, en geven een uniek licht als een leeslamp.

Coccia H1 -H2 De lampen zijn verhaalachtig in hun design, met een enkele uitdrukking.