Seletti Vloerlampen

Het onderhoudende en artistieke merk Seletti biedt spannende vloerlampen die gegarandeerd een gevoel van persoonlijkheid creëren en in het oog springen. Door de combinatie van alledaagse voorwerpen en een artistieke touch, creëert Seletti lampen die zich onderscheiden van de massa.

Geïnspireerd door stadionlampen heeft ontwerper Emanuele Magini een werkelijk unieke vloerlamp gecreëerd: de Multi-lamp vloerlamp. Met gecoat metaal en zes schermen, heeft de lamp een industriële look en biedt een praktisch licht waar je hem ook in huis plaatst.

De Street vloerlamp is een natuurlijke uitbreiding van hun speelse universum, en het lijkt wel of hij rechtstreeks uit een ouderwets stripverhaal komt. Geïnspireerd door oude straatlantaarns heeft de lamp een informeel tintje dankzij de gebogen vorm en de prachtige kleuren. Met een hoogte van 190 cm kan de Street vloerlamp worden gebruikt boven eettafels of in combinatie met uw bankstel.

Bekijk hieronder het volledige assortiment Seletti vloerlampen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.