Portable Lampen

In de categorie To Go lampen vindt u een breed scala aan draagbare lampen met ingebouwde batterijen. De draadloze lamp is geniaal voor plaatsen die een gezellig licht nodig hebben maar niet in de buurt van een stopcontact zijn. Draadloze lampen zijn ook geweldig om te lezen of om de perfecte sfeer te creëren in een gezellig hoekje.

Hieronder vindt u een selectie van draagbare lampen voor volwassenen en kinderen. Of je nu gezellige draadloze verlichting nodig hebt voor je eettafel of om de weg te verlichten wanneer de kleintjes spelen en dekens bouwen, er is een lamp die precies aan je behoeften voldoet. Veel van de draadloze lampen zijn zelfs geschikt voor gebruik buitenshuis, zodat je ze mee kunt nemen naar het strand, naar de veranda of tijdens een picknick. Zorg ervoor dat u een lamp vindt die doet wat u wilt. De meeste To Go-lampen kunnen gemakkelijk via USB worden opgeladen en geven minstens vier uur licht.
Lion First Light - Mr. Maria
RRP EUR 69,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 681 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.