Toldbod

Met zijn minimalistische en ongecompliceerde uiterlijk is de Toldbod-lamp een echte klassieker geworden en is hij in veel huizen over de hele wereld te vinden! Het is ontworpen volgens het principe dat het licht van de lamp de hele kamer moet verlichten zonder verblinding. De Toldbod-serie bestaat uit verschillende modellen - de 290 werd in 1982 gemaakt, de 155 in 2006 en meer recent de 120 uit 2009. De hanglamp van Toldbod ziet er prachtig uit, maar is net zo mooi in groepen - combineer een paar in verschillende kleuren en op verschillende hoogten! In februari 2018 heeft Toldbod 120 fantastische nieuwe kleuren uitgebracht, waaronder roze, lichtgrijs en blauwgrijs, zodat Toldbod nu ook in kleurrijke huizen past en als een vleugje kleur kan fungeren in een meer minimalistisch huis.
Toon de 26 van de 26 producten
Als u een buitenlamp nodig heeft, dan is de Toldbod 155 een uitstekende keuze! Simpele vormen met een mooi naar beneden gericht licht.

De hanglamp Toldbod 120 ziet er fantastisch uit boven de eettafel, in de keuken of in de kinderkamer. Het is gemaakt van gegoten aluminium, waardoor het sterk en duurzaam is. Het poeder bedekte oppervlak geeft de hanglamp een zachte, zijdeachtige afwerking, waardoor het ook gemakkelijk te onderhouden is. De hanglamp maakt gebruik van een G9-halogeenlamp.

Het team van ontwerpers van Louis Poulsen ontwikkelde de Toldbold 120 in 2009 en baseerde het ontwerp op zijn voorgangers, de Toldbod 290 uit 1982 en Toldbod 155 uit 2006. De gehele Toldbod-serie maakt gebruik van een geavanceerde reflector op basis van de PH Ellipse-reflector. Dat was het laatste straatverlichtingsconcept dat werd uitgevonden door de legendarische Poul Henningsen. Het ontwerp van de lamp heeft bewezen geweldig te zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. De reflector garandeert een niet-verblindend, gelijkmatig en symmetrisch licht, dat perfect is voor zowel gerichte werkverlichting als sfeerlicht. De Toldbod stuurt het grootste deel van zijn licht naar beneden, wat past bij PH's filosofie van het creëren en ontwerpen van het licht zodat het de hele kamer verlicht zonder verblinding.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.