Artemide

Artemide Group bleef in 1959 opgericht door Ernesto Gismondi, en Sergio Mazza. Vandaag zijn ze èèn van de grootste leveranciers in de wereld, die hoge kwaliteit van verlichting bieden. De lampen worden in Italiën, Frankrijk, Duitsland, USA, Hongarije, en Tsjechie geproduceerd. Ze hebben het doel om alle wensen van verlichtingen te vervullen, daarom bereidt Artemide groep zich voortdurend, en maken aankopen om hun positie wereldwijd te kunnen versterken. Ze willen èèn van de beste in wereld zijn, die goed problemen oplossen.    

Artemide heeft meer dan 40 jaar erin geslaagd om goed te kunnen functioneren als een leverancier van verlichting, en een bron is geworden voor fysieke, en mentale comfort.

Dit wordt bereikt door constante innovatie, en een zoektocht naar het optimale. De ontwerpgruppen en processen hebben altijd vast gehouden in de waarde van het eind product. Hun waarden is dat de eindproduct licht moet zijn voor de mensen!

Zie hieronder voor alle mooie lampen van Artemide.
Eclisse Tafellamp Wit - Artemide
Op voorraad na: 14-16 dagen

Meer om Artemide lampen

De ware kern van de essentie van een goede ontwerp voor binnenverlichting, doordringt Artemide’s portfolie van goed ontwerp, dat hun doel is.

Tizio, Tolomeo, Aggregato, en Callimaco zijn èèn van de lampen, die revolutioneer, en vormgevend zijn voor de verlichtingen, die perfect in balance met functie, en technische innovatie zijn.

Artemide maakt niet alleen verlichting voor privè gebruik, er is ook geavanceerde installaties voor grote opbare ruimtes, en het bedrijfsleven, met de bijbehorende eisen en behoeften.  

Met een grondige en een zorgvuldige focus op nieuwe technelogie, ontwikkeling van de materialen, en  effectiseringen van productionsprocessen verhoogd Artemide constant zijn voorsprong op zijn concurrenten.
Vele Artemide’s ontwerpsymbolen zijn tentoongesteld in de hele wereld op de meeste musea voor moderne kunst en ontwerpcollecties.

Artemide concernen ontwikkelen voortdurend, en kopen lopende wijs in, om hun positie op de markt te kunnen versterken als èèn van de wereldtoonaangevende bedrijven. Italiaanse ontwerp, als beste – Artemide.