e3light Lichtbronnen

Het Deense bedrijf e3light is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verlichting. Ze zijn vooral gericht op functionaliteit en het creëren van de juiste visuele beleving. Bovendien stellen ze hoge kwaliteitsnormen, met name als het gaat om energiezuinige en energiebesparende verlichting die duurzame groei mogelijk maakt en tevens werkt aan een groenere toekomst. In hun assortiment LED lampen hebben alle lampen een CRI van meer dan 90, vergeleken met een standaard LED verlichtingsbron, die doorgaans een CRI van circa 80 heeft.
Toon de 36 van de 49 producten
Lampenmaster heeft een ruim assortiment LED lampen van e3light. Kies hier tussen led lampen met een E14 en E27 fittingen. Of u nu meer houdt van de traditionele gloeilamp of van decoratieve lampen met een moderne vintage esthetiek, voor ieder wat wils. De e3light reeks omvat ook Kerte, de koelkastlamp, GU10 voor spots en G9.

Wat is CRI?
De CRI (Color Rendering Index) van een verlichtingsbron verwijst niet naar de kleurtemperatuur - daarvoor gebruiken we Kelvin. CRI beschrijft het vermogen van het licht om de kleuren van verschillende objecten te onthullen. Dat betekent dat CRI goed van pas komt bij het verlichten van kunstexposities en het maken van foto's in een studio. Het is belangrijk om te benadrukken dat CRI en temperatuur geen verband houden. De temperatuur bepaalt de sfeer, maar heeft geen invloed op de kleurweergave.

CRI is een schaal van 0 tot 100
Toen de LED lamp voor het eerst op de markt kwam, lag de CRI meestal rond de 60-69. De branche heeft sindsdien grote vooruitgang geboekt en tegenwoordig is het niet moeilijk om een LED lamp met een hogere CRI te vinden. Het assortiment LED lampen van e3light bevat lampen met een CRI van meer dan 90 - in vergelijking met standaard LED lampen, die doorgaans een CRI van ongeveer 80 hebben.

Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.