Lichtbronnen

Welke lichtbronnen moet ik kiezen?

Er is een enorme en soms verwarrende selectie van lampen, die het moeilijk kunnen maken om een weg te vinden door al die verschillende soorten, vormen en kleuren. Moet u uw badkamer verlichten, sfeerverlichting in uw woonkamer creëren, of de juiste lamp en gloeilamp voor boven uw eettafel vinden? Maak de juiste keuze door rekening te houden met uw behoeften en uw lamp. Het uiterlijk van een nieuwe lamp kan drastisch veranderen, afhankelijk van het type gloeilamp dat u kiest. Als u meer wilt weten over het kiezen van de juiste gloeilamp dan kunt u onze gids bekijken, Zie hier.

U bent ook van harte welkom om per e-mail, of via telefoon contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste gloeilamp voor uw lamp. U vindt al onze gloeilampen in de onderstaande categorieën.
Toon de 36 van de 543 producten
LED-gloeilampen zijn van goede kwaliteit, en bieden een comfortabel licht. Het werkt optimaal wanneer u snel een licht nodig heeft, of deze wilt gebruiken voor uw buitenopstellingen. Ze zijn wat duurder, maar kunnen wel 20 jaar meegaan. Halogeenlampen geven een warm licht met een goede kleurreproductie, maar hebben een kortere levensduur. We hebben ook speciale gloeilampen, zoals gloeilampen zonder tinten als vrij hangende kabels en kroonluchters, waarbij de gloeilamp duidelijk zichtbaar is en een grote rol speelt bij het creëren van het uiterlijk van de lamp.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.