Normann Lampen

Normann is een Deense merk, dat het gebruikelijke denkpatroon graag wil uitdagen, en iets extra’s wilt toevoegen voor hun goede ontwerp. Hun missie is om originele, maar innovatieve producten te ontwerpen, met een uitdrukking van eenvoud, en eigentijdsheid. Jan Andersen en Poul Madsen Normann Copenhagen begonnen met hun ambitie in de jaren 1999, met de gedachten dat ze een verschil wilden maken in het ontwerpindustrie. Met hun èèrste ontwerp lamp Norm 69 kwamen ze goed in gang. In de perioden vanaf 2002 tot 2007 volgden er vervolgens nog 38 producten. Ze werkten samen met bekende ontwerpers, en nieuwe talenten.
Toon de 36 van de 159 producten

Meer over de lampen van Normann Copenhagen

In 2009 besloten ze om het productie van meubels uit te breiden, en spannende moderne, nieuwe producten te lanceren. Momenteel zijn ze nogsteeds bezig met het uitbreiden van hun collectie. Normann Copenhagen is bevestigd in Kopenhagen. Ze zijn bevestigd in een pand, die vroeger werd gebruikt als een bioscoop in Østerbro. Ze hebben een showroom van 1700m2. Hier krijgen de klanten de mogelijkheid om geinspireerd te worden, en zullen een hoop ervaring op doen voor het inrichten van een moderne huis.  

Het winkel werd gecreeërd door hun missie om een meest innovatieve, en geïnspirerende winkel voor de klanten te ontwikkelen. Dit is ook aangekondigd met de verschillende prijzen. Het pand wordt ook gebruikt voor modeshows, grote feesten, of bij kunsttentoonstellingen.

Als u geïnteresseerd bent in het deense ontwerp, dan wil Normann Copenhagen voor u interessant zijn.    Ze ontwikkelen, en produceren zelf hun producten. Het blijft dus een deense ontwerp. Ze werken samen met veel verschillende ontwerpers, vanuit Denemarken en het buitenland. Ze produceren vanuit veel verschillende materialen. Hun visie is om met een innovatief en nieuwbedacht product te komen. De  ontwerpen zijn van de jaren 27 en 90.

Normann is over de hele wereld populair geworden. Ze verkopen hun producten in meer dan 80 landen – Het is een merk die over de 50 prijzen heeft ontvangen voor hun ontwerpen. Hun ontwerpstijl is aanwezig in zachte, warme, en in matte kleuren, die ieder huis kunnen versieren. Ze hebben een ontwerpstijl waarmee ze veel kunnen aanbieden, met hun ruime collectie met verschillende, en unieke lampen. Normann heeft tafellampen, hanglampen, wandlampen, staande lampen, en moderne kroonluchters.

Welke Normann Cph lamp zal ik kiezen?Hun moderne kroonluchter is de lamp, Bau lampe. Dit is een unieke lamp, die makkelijk geassembleerd kan worden door zijn geometrische vormen. De lamp is ontworpen als een decoratieve, creatieve, en een unieke hanglamp. De lamp Bau kan functioneren als een kroonluchter met zijn enigzins gewaarde look, die verkrijgbaar is in twee versies, in een multiekleur, of in een meer natuurlijke kleur. De lamp past in een minimalistische huis, omdat deze een dynamische uitdrukking geeft, en wil hierdoor snel tot de statement piece horen.

Een andere unieke hanglamp is de Bell lamp. De Bell lamp is verkrijgbaar in vier verschillende maten, deze maakt het mogelijk dat het past in elke inrichting op een alternatieve manier. Hun nagedachte details, de eenvoudige vorm, met de robuste uitdrukking zorgt voor een mooie lamp in een klokvorm, die een ruwe industiële look heeft, en in veel plaatsen past. De moderne lamp van Bell kan over het eettafel gehangen worden, in de keuken, of in uw gewenste plaats. Door zijn minimalistische look, is het makkelijk om deze op alle plaatsen te gebruiken.

Hun hanglampen zijn erg populair, vooral hun glazen hanglampen. Het productserie van Amp is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, in de kleuren smoke, wit, en goud. De lamp geeft een mooi, en comfortabel licht, die overal in uw huis opgehangd kan worden. De Amp serie is ontwikkeld in de jaren 1960 naar het ontwerp Hi-Fi. Het is een unieke moderne ontwerp, dat een gezellige en een nostalgische uitstraling biedt. De lamp is ontwikkeld vanuit de materialen, glas en marmoer, deze geven een zachte en lichte, maar ook een spannende look aan de rest van uw huis.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.