OYOY Living Design Woonaccessoires

OY staat op het staartnummer van alle Deense burgervliegtuigen, zodat mensen in het buitenland altijd kunnen zien dat ze bij Denemarken horen. Dat is al zo sinds 1929, en de hoofdletter OY waar de Deense registratiecodes mee beginnen is waar OYOY Living Design zich op laat inspireren met hun leuke naam.

"We zijn meer dan alleen een designmerk," begint het verhaal over de geschiedenis van het merk als je de website van OYOY bezoekt - en daar zijn we het mee eens. Met ontwerpster Lotte Fynboe als oprichtster en creatieve roerganger achter het designroer van het bedrijf, zitten ze achter een schat aan heerlijke woonaccessoireproducten en als je je verdiept in hun steeds groeiende portfolio, ontdek je dat ze echt meer zijn dan alleen een designmerk.
Toon de 36 van de 126 producten

Herinneringen ophalen uit de kindertijd en nieuwe herinneringen creëren


Een belangrijk aandachtspunt voor Lotte Fynboe is het creëren van ontwerpen die jeugdherinneringen oproepen. Ze creëert vormen en figuren die bestaan als tijdloze objecten tussen herinneringen, het heden en wat komen gaat, met een speelse, warme en comfortabele lijn. De producten van Oyoy zijn een betoverende manier om botsingen op te vullen in de arena van het leven, waar herinneringen worden gemaakt.

Het nieuwe Deense merk heeft snel voet aan de grond gekregen in de harde en competitieve designindustrie en heeft vandaag de dag een groot assortiment unieke woonaccessoires en lampen.

Toppu


De Tippu-serie is een van de bekendste en meest herkenbare series van Oyoy, met scherpe Scandinavische lijnen en een grillig en vrolijk ontwerp dat een prachtige aanvulling is op elk interieur. De hele serie is handgemaakt en heeft dezelfde strepen die het ontwerp zowel rand als karakter geven. Toppu is verkrijgbaar als lamp, schaal, dienblad en pot.

Zie hier ook de prachtige lampen van OYOY Living Design
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.