Tala Lampen

Tala is een jong Engels verlichtingsmerk met een missie om voortreffelijke producten te maken, die een positieve inwerking hebben op de omgeving.

Het bedrijf is opgericht door vier vrienden van de universiteit in Edinburgh. Ze hadden gezamenlijk dezelfde passie voor het ontwerp, technologie en voor duurzaamheid. De vier vrienden waren tijdens een project met zonnepanelen op een hoteldak, hierdoor kwamen ze op het idee om licht te optimaliseren vanuit een LED functie. Door dit idee, werd de gloeilamp opnieuw geboren.  

Tala produceert LED gloeilampen, die u niet eerder heeft gezien! Elk met een verschillend en aantrekkelijke uitdrukking, die het karakter van uw lamp volledig kan veranderen!

Tala heeft ook een serie van tafellampen en hanglampen van materialen zoals eiken, walnoot en met een afwerking van koper. Deze lampen zijn mooi, met de combinatie van mooie gloeilampen. U heeft een complete en een fantastische Tala lamp!

Zie hieronder voor de hele selectie van Tala gloeilampen en lampen.
Brass Hanglamp - Tala
RRP EUR 80,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 110 producten

Meer informatie over het merk Tala

Tijdens een hotelproject in Porto, waarbij zonnepanelen werden geinstalleerd kwamen ze met een voorstel van LED-verlichting om op energieverbruik van de hotels te bezuinigen.

De ontevredenheid van de architecten voor het destijds vormig design inspireerde de vier designers om de nieuwste technologie en de processen verder te ontwikkelen, hier werd gekeken naar hoelang een design verder ontwikkeld kon worden, zo werd de mooiste, duurzaame gloeilamp ontwikkeld.

Naast de implementatie van de nieuwste energiebesparende technologie, beheersen ze de materialen en technieken die een minimale inwerking op het milieu hebben, en streven naar een transparante koolstofneutrale leveringsketen, die een mogelijkheid geven om de gloeilampen verder te ontwikkelen die 10 jaar of langer meegaan.    

Elk element in het design is gekozen om een moderne en een gastvrije atmosfeer te creëren, dat bedoeld  is voor ieder ruimte. De gloeilamp van Tala is ontwikkeld op basis van technieken en kwaliteiten met een compromisloze focus op design en duurzaamheid, dit heeft geleid tot een unieke Tala gloeilamp.

Sinds het oprichting van het bedrijf werd het programma-Ten Trees opgericht, als een verplichting om tien bomen te planten, bij iedere verkoop van 200 producten. Hoewel de producten als een duurzame product zijn ontwikkeld, wenst Tala een bedrijf dat gericht is aan koolstofneutrale producten.

Groot-Brittannië heeft minder dan een derde deel van het oorspronkelijke bos in verhouding met andere Europesische landen.

Tala heeft daarom samengewerkt met The Heart of England Forest om nieuwe grote bosomgevingen te creëren, met het beschermen van bos omgevingen in het midden van England. Tot op heden hebben ze bijgedragen aan de beplanting van 9.000 bomen, en ze zijn goed op weg om hun doel te bereiken om 35.000 bomen te planten.
In USA hebben ze samengewerkt met de Nationale Forest Foundation voor het opnieuw maken van okosystemen in de hele land. Ze hebben bijgedragen voor een beplanting van 5000 bomen in een omgeving, dat geraakt is door bosbranden, Ochoco Nationaal Forest in Oregon. In de lente periode willen ze ca. 15.000 bomen over heel Noord-Amerika planten.

Tala gelooft in een verantwoordelijk bedrijf, hierdoor is Ten Trees ingesloten in de kernen van het bedrijf. Hun doel is om het programma uit te breiden in de omgevingen, waar de grootste behoefte is voor het achterlaten van bos omgevingen voor de komende generatie.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.