House Doctor Lampen

De dokter is in huis, en heeft voor u de kuur van uw huis! De lampen van het deense ontwerpmerk House Doctor laten u toe aan een mogelijkheid om een uniek speels inrichting te creëren samen met uw persoonlijkheid. Heeft u iets nodig voor uw muur, plafond, uw bureau, of eventueel op uw muur in uw keuken, dat heel anders en nieuw zal zijn? Wat u ook nodig heeft, dan zal House Doctor een verschil in uw huis maken, met de luxe, en topmoderne input voor uw woning. Mooie en heel andere ontwerplampen, voor een prijs die voor iedereen betaalbaar is.  

Wat vindt u ervan om een Moleculaire lamp in de ingang te zetten, die met zijn wijde armen een fantastische licht, met een wauw effect u achterlaat? Of een DIY -hanglamp i de woonkamer, die uw kamer een uniek touch geeft? Wat vindt u ervan om een lichtketting op de kinderkamer te hebben, die een gezellige en moderne look geeft. Er zijn veel mogelijkheden, of u nu voor simpel kiest, klassiek, of crazy lampen. U vindt zeker uw gewenste lampen bij House Doctor, die bij uw huis past!

House Doctor kan bijdragen aan iets extra’s. De hele DNA van House Doctor is gebaseerd op informaliteit, persoonlijkheid, en een beetje provocatie! Alle lampen zijn ontwikkeld in Denemarken door de meest innovatieve ontwerpers, u bent dus in trouwe handen bij House Doctor. De drie oprichters van het merk geloven erin dat het product zeerverslavend kan zijn, daarom kan het noodzakelijk zijn om een arts te bellen – House Doctor’en!

In deze categorie kunt u mooie en verschillende lampen van House Doctor vinden.
Toon de 36 van de 124 producten

Meer om House Doctor

De stigters van House Doctor zijn de zussen en broers van Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel, en Klaus Juhl Pedersen, die samen een bedrijf hebben gestart, en een aantal jaar als warenhuisartiesten zijn begonnen. Ze waren het allemaal mee eens dat er iets ontbrak op de deense ontwerpscene, met veelal goede ideeën in het achtergrond werd House Doctor geboren in 2001.

House Doctor ligt in Ikast midtyske (Denemarken) die als een kleine bedrijf is begonnen, en is ontwikkeld in korte tijd met ruim 100 medewerkers. Ze staan aan de top van de deense interieurontwerp.  

Het merk ontwikkeld buiten lampen, ook overige interieur voor gebouwen, zoals meubels, tapijten, decoratieve objecten, keukenapparatuur, en producten voor buitengebruik. Allemaal samen ontworpen met een focus op het speelse, anders, en nieuw bedachte producten.

Gevestigd in Denemarken, met een natuurlijke keuze van de materialen van hout, koper, metaal, en keramiek, allemaal met grote respect voor de Noordse stijl en de natuur.

Hier op de website vindt u een grote selectie van de meest populaire lampen van House Doctor.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.