De AJ-collectie in nieuwe kleuren!NIEUWE KLEUREN VOOR DE AJ COLLECTIE
Wij zijn dol op de AJ lampen en als jij dat ook bent, dan weten we zeker dat je enthousiast zult zijn over deze prachtige nieuwe producten! Naast zwart, wit en licht petroleum bevat de nieuwe collectie donkergroen, okergeel, roestrood, nachtblauw, aubergine en twee grijstinten. De kleuren sluiten prachtig aan bij het universum van Arne Jacobsen en zijn zorgvuldig geselecteerd om de essentie van de AJ-lamp te benadrukken.
<hr><font size="+2">Misschien is het tijd om dapper te zijn?</font>


Misschien is het tijd om dapper te zijn?

De AJ-collectie is een echte designklassieker en we zijn erg enthousiast dat de collectie wordt uitgebreid met een reeks prachtige nieuwe kleuren!

Een favoriet kiezen kan moeilijk zijn, maar als je van de Scandinavische stijl houdt, is de zwarte Wall misschien de voor de hand liggende keuze voor jou. Maar misschien is het tijd om dapper te zijn en voor wat meer kleur te gaan? Met de recente toevoegingen aan de AJ-collectie is er nooit een beter moment geweest om iets nieuws te proberen.
<hr><font size="+2">BRijk wat licht in je leven met de nieuwe AJ lampen</font>


BRijk wat licht in je leven met de nieuwe AJ lampen

Als je een kleur of twee moet durven kiezen, zijn Midnight Blue of Aubergine misschien een goede plek om te beginnen, omdat deze twee kleuren diep en rustig zijn en goed passen bij grijstinten. De donkerblauwe en petrolkleurige modellen zijn en blijven erg populair vanwege hun gedempte aard die bijdraagt aan een gevoel van rust en balans. Het is een geweldige manier om wat kleur en warmte toe te voegen aan je inrichting als je je niet al te kleurrijk voelt.

Als je je huis een make-over wilt geven, zijn er genoeg kleine dingen die je kunt doen om je inrichting een andere uitstraling te geven. Het verven van één muur in de slaapkamer, keuken of woonkamer is een populaire oplossing en grijstinten zijn bijzonder populair. Als je iets anders en nieuws wilt, raden we je donkerblauw of aubergine aan en een AJ-lamp die erbij past, en zo is je inrichting weer helemaal nieuw.
<hr><font size="+2">Licht je leven op met een caleidoscoop van kleur! </font>


Licht je leven op met een caleidoscoop van kleur!

Naast de AJ lampen in Aubergine, Midnight Blue en Light en Dark Grey, lanceerde het merk ook de meer opvallende Okergeel, Roestrood, Licht Petroleum en Donkergroen. De nieuwe kleuren zijn nauw verbonden met Arne Jacobsens eigen universum en geselecteerd op basis van welke kleuren de essentie van de AJ-lamp het best benadrukken.

Vul je leven dus met kleur, daag je zintuigen uit en breng leven en een dynamische toets in je interieur met opvallende tinten zoals Okergeel en Roestrood. Ze zijn gegarandeerd een buitengewone aanvulling voor neutrale en minimalistische huizen die die laatste toets nodig hebben.

Verbluffende petroleumtinten werken opmerkelijk goed met groene tinten en omgekeerd, dus de donkergroene en lichtpetroleum AJ lampen zijn perfect samen, trekken de aandacht in witte of neutrale interieurs en zorgen voor een verbluffend esthetisch contrast.
<hr><font size="+2">Bespaar jezelf een spiegel met de gepolijst stalen AJ lampen</font>


Bespaar jezelf een spiegel met de gepolijst stalen AJ lampen

Koop een originele AJ lamp in staal met een gepolijste afwerking. In ware Arne Jacobsen-stijl weerspiegelt de lamp zijn omgeving en benadrukt hij de eenvoudige en aparte look die kenmerkend is voor het AJ-design, terwijl hij toch uitstekend licht geeft. Het unieke gepolijste staal geeft de lampen ook een moderne en exclusieve uitstraling die past bij elke stijl van inrichting en de aandacht trekt.

Vind alle ongelooflijke gepolijst stalen AJ lampen hier

Dit is een van onze favorieten, maar er zijn er genoeg om uit te kiezen en dat is mooi, want we hebben allemaal verschillende stijlen en smaken.
BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT AJ-LAMPEN VAN ARNE JACOBSEN