Terugbetaling

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

We betalen uw geld terug, zodra we uw retournering hebben ontvangen, en gecontroleerd.

Bij een betaling met een creditcard/debitcard duurt het een paar dagen, voordat u uw bedrag terugbetaald krijgt. Als u betaald met een bankoverschrijving, dan kan dit tot 30 duren, voordat u uw bedrag krijgt betaald.

Overzicht: Hieronder kunt u een overzicht vinden over hoeveel werkdagen het circa duurt, voordat uw geld op uw bankrekening staat, dit is afhankelijk van uw betaalmethode:

Creditcard/debitcard: Bij een betaling met een creditcard/debitcard duurt het een paar dagen, voordat u uw bedrag terugbetaald krijgt. Als u betaald met een bankoverschrijving, dan kan dit tot 30 duren, voordat u uw bedrag krijgt betaald.

Paypal: duurt 2 tot 5 werkdagen, vanaf het moment dat we uw retour hebben ontvangen. Bij paypal bepaalt u zelf over of u uw geld op uw PayPal rekening wilt laten staan, of dat het overgeschreven moet worden naar uw bankrekeningnummer.

Factuur: duurt tot 30 werkdagen, vanaf het moment dat wij uw retournering hebben ontvangen. U betaalt alleen voor de goederen die u behoud. Als u het volledige bedrag heeft betaalt, en uw aankoop beeïndigd binnen de 30 dagen, dan voorbehoudt u het recht voor terugbetaling van uw retournerende producten.

Bankoverschrijving: tot op 30 werkdagen vanaf het moment dat we uw retournering hebben ontvangen. Op het retourschema kunt u het gewenste gironummer vermelden.

Klachten over verzonden producten
Wilt u ons per e-mail informeren als uw product defect is of als er onderdelen missen. Dit kunt u doen via ons e-mail adres info@lampenmaster.nl
Wilt u hierbij beschrijven wat er precies defect is. Verzend 4 tot 5 afbeeldingen. Het is belangrijk dat op de afbeeldingen de gehele producten goed te zien zijn. Wij moeten ook afbeeldingen hebben die
van de voorkant en van de achterkant zijn gemaakt en een duidelijke afbeelding waarop te zien is wat er mist of defect is.
Let op dat uw e-mail inclusief de afbeeldingen niet groter dan 10 MB zijn. U kunt uw afbeeldingen ook met meerdere e-mails naar ons verzenden. Onze klantenservice zal hierna uw klacht in behandeling nemen.
Houd er rekening mee dat u met ons contact moet opnemen, zodat wij uw retournering in ons systeem kunnen verwerken. Onze klantenservice stuurt u een retourlabel per e-mail, of per post. De retourlabel moet u plakken/lijmen op uw retourpakket.

Als u andere vragen heeft, dan bent u meer dan welkom om met ons contact op te nemen. U kunt ons bereiken op e-mail adres: info@lampenmaster.nl of op telefoonnummer 085 208 2043

Heeft u andere vragen?


Neem gerust contact met ons op via ons e-mail adres: info@lampenmaster.nl of via ons telefoonnummer 085 208 2043 - Wij staan klaar om u te helpen.