Wanneer krijg ik mijn bestelde producten geleverd?

Normaal gesproken ontvangt u uw producten met twee tot vier dagen. Als u uw bestelling heeft verplaatst, dan ontvangt u een e-mail van ons met een link waar u de hele tijd uw bestelling kunt volgen, met de nieuwste updates van uw leveringen. U ontvangt een e-mail van ons, als wij uw producten uit ons magazijn hebben verzonden. U ontvangt hierbij ook een track en tracenummer, hiermee kunt u uw pakket online volgen.

Als u uw bestelling na tien dagen vanaf verzendbevestiging nog niet heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt een e-mail verzenden naar info@lampenmaster.nl of bellen naar 085 208 2043.  

Gedeeltelijke levering: om uw bestellingen zo snel mogelijk te leveren kunnen wij uw bestellingen verdelen in verschillende verzendingen. Nadat u uw bestellingen heeft geplaatst zal u een orderbevestiging per e-mail van ons ontvangen. Als uw producten uit ons magazijn zijn verzonden, dan ontvangt u hiervoor per pakket een track en trace-nummer. Ons systeem bepaalt van bestelling tot bestelling of een gedeeltelijke levering mogelijk is. Wij hebben ervoor gekozen om deze leveringsmethode u aan te bieden, dit voor een nog betere service, dat zowel sneller en flexibeler is. Vergeet niet dat u altijd op de hoogte kunt blijven via de link die wij hebben verzonden bij uw bestelling.


Heeft u verder vragen?

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust met ons contact op via e-mail info@lampenmaster.nl of op telefoonnummer 085 208 2043. Wij staan klaar om u te helpen.