Verzending en bezorging

Leveringstijden

Let op – Vergeet niet dat leveringstijden indicatief zijn voor de normale enkele leverancier.  Het kan voorkomen dat sommige producten tijdelijk in nabestelling zijn, hierdoor kan er een langere wachttijd voorkomen. Speciaal voor reservedelen kan dit van toepassing zijn. We nemen zo snel mogelijk contact met u op, als de mogelijke verzendtijd bij ons bekend is.    

Verzending en bezorging

We leveren wereldwijd post met GLS, Postnord en DSV, en leveren gratis bij een aankoop over €99,- De verwachte leveringstijden zijn  2 tot en met 4 werkdagen, als uw gewenste producten op voorraad zijn met de gewenste kleur/variant. Voor unieke Italiaanse productvarianten komen 1 tot 3 weken extra leveringstijd erbij.

Lampenmaster.nl is niet verantwoordelijk bij een vertraging van een pakket via Postnord of GLS. We verzenden al onze producten als een pakketpost. Bij het ontstaan van problemen, of als de producten een vertraging oplopen, dan is het mogelijk dat we uw producten kunnen opsporen.

Controleer uw producten

We bevelen u aan om de inhoud van het pakket bij ontvangst te controleren. Is de inhoud of het pakket beschadigd bij ontvangst, dan moet u dit zo snel mogelijk vermelden aan Postnord, en of GLS. Uiterlijk 2 dagen na ontvangst van de producten, en of afhankelijk van wat er is afgesproken. Wat betreft retourneren van producten naar Lampenmaster of de  leverancier. Lampenmaster kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de producten die tijdens levering worden beschadigd. We verpakken onze goederen altijd met grote zorg, om een optimale bescherming te garanderen tijdens het transport.

Als er problemen ontstaan, of een bestelling een vertraging oploopt, dan bent u welkom om contact met ons op te nemen via klantenservice. Zorg ervoor dat u uw ordenummer bij de hand heeft.

E-mail: info@lampenmaster.nl
Telefoon: 085 208 2043