Lampenmaster’s affiliate programma
AFFILIATE-PARTNER
Als onze partner kun je geld verdienen door onze producten te promoten op je website, blog en meer. Wij bieden een brede selectie verlichtingsproducten van enkele van de meest erkende merken in de industrie, waaronder Louis Poulsen, Flos, Gubi en nog veel meer.
Als affiliate partner krijg je toegang tot onze creatives in de vorm van banners, bijgewerkte logo's en omgevingsafbeeldingen die je kunt gebruiken op je website of blog. We hebben elke maand minstens 3 campagnes lopen op onze site, dus er is genoeg gelegenheid om materiaal te vinden dat bij jouw doelgroep past. Aan het eind van elke maand versturen we een nieuwsbrief waarin je op de hoogte wordt gehouden van de campagnes en speciale aanbiedingen van de komende maand. We hebben een gemiddelde betalingstijd van ongeveer 2 weken en autoriseren alle voltooide transacties.

Ons doel met het affiliate programma is om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten te werven, en om nieuwe en bestaande klanten te bereiken met onze aanbiedingen en promoties.

We hebben een paar "no go" als het gaat om het affiliateprogramma, en die zijn als volgt:

 • We werken niet met goksites, inhoud voor volwassenen, crypto, leensites of sites die verwarrend veel lijken op een webshop.
 • Het is niet toegestaan om reclame te maken voor Louis Poulsen producten.
 • Winkelmerken moeten niet worden geassocieerd met woorden als "kopiëren"

  We werken met verschillende platforms, dus er is genoeg gelegenheid om er een te vinden die in jouw land of regio actief is - bekijk degene met wie we in Nederland werken: AdTraction

  Als je nog vragen hebt over ons affiliateprogramma, neem dan gerust contact met ons op:
  Kristina Simonsen
  Content Manager
  E-mail: kristina.simonsen@lampemesteren.dk  

  We kijken uit naar een goede samenwerking.

  Met vriendelijke groeten
  Lampenmaster