Pineapple

Frank Kerdil is de man achter de PineApple-serie van DybergLarsen, die nu vrij uitgebreid is in termen van maten, vormen, kleuren en varianten.

Om te beginnen was er de originele en onderscheidende hanglamp, die ook als staande lamp of voor de tafel kan dienen, maar het duurde niet lang voordat 'echte' tafel- en vloerlampen werden gelanceerd.

PineApple is gemaakt in de beste Deense ontwerptraditie. De hele serie is opgebouwd rond een bijna onzichtbaar frame van gepolijst acryl, waaraan de bladachtige componenten zijn bevestigd. De overlappende tinten helpen bij het bieden van een diffuus en comfortabel licht, terwijl ze tegelijkertijd een gevoel van volheid creëren dat de lamp opvalt zonder zwaar en dominant te lijken.

De interessante kegelvorm heeft een sfeer van zowel ananas als lotusbloem en creëert veel interessante opties voor het opfleuren van je interieurdecoratie.

Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder luxueus goud, modern aluminium, stijlvol koper en nog veel meer.
Toon de 29 van de 29 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.