Cyber Monday bij Lampenmaster.nl

U kunt alsnog voor 20% korting sparen, omdat u geen gebruik kon maken van de Black Friday campagne.  

Wij houden op 28 november 2022 Cyber Monday vanaf zondag 00.00 tot maandag 00.00.

Wij geven 20% korting op alle producten van Philips Hue, Gubi, Limited Editions, of voor producten die al eerder in de aanbieding zijn geweest.

Koop uw kerstcadeau in een goede tijd en bespaar veel geld.

In verband met Black Friday houden wij bij Lampenmaster maandag 28/11 2022 een Cyber Monday. Dit is een dag dat bestaat uit super goede aanbiedingen en aanbiedingen op designlampen. Wilt u ook gebruik maken van deze actie? Winkel online vanaf maandag 28/11 2022, zie hier  

Wat betekent Cyber Monday?

Deze dag werd in USA gepresenteerd met een hanglamp voor Black Friday. Destijds maakten alleen winkels gebruik van deze Black Friday actie. Met het begin van online handelen werd er ook gebruik gemaakt van deze geweldige acties. Natuurlijk moest deze actiedag niet op dezelfde dag zijn als in de winkels, hierdoor is de volgende maandag hierop uitgekozen als een actiedag – en de maandagen als de Amerikaanse Thanksgiving day – dit is genoemd naar Cyber Monday. Het is een naam dat aangeeft dat de aanbiedingen online te vinden zijn. Op deze dag kunt u online aanbiedingen op onze website vinden. Veel plezier met online-winkelen!          

Deze grote online-winkeldag past perfect bij uw aankopen van kerstcadeau’s, waarbij Lampenmaster 100 dagen retourrecht geeft. U kunt de prachtige designlampen of een buitenverlichting omruilen voor een andere kleur of in een ander model.

Cyber Monday aanbieding in Holland

In de laatste jaren heeft de grote online inkoopsdag in Denemarken ook een grote invloed gehad. Er wordt met de dag steeds meer gebruik gemaakt van online winkelen, hierdoor is deze dag steeds meer bekend geworden. De consumenten en verkopers wachten met spanning af voor deze geweldige actie-dag.

Deze dag is al eerder vertoond toch wordt er dit jaar een grotere omzetting verwacht. Wij bij Lampenmaster doen ons uiterste best, om u een onvoortreffelijke dag te geven. Vergeet deze dag niet en maak gebruik van al onze fantastische online aanbiedingen.          

Cyber Monday Lampen

Bij Lampenmaster kunt u een grote collectie lampen vinden – ook op de actie-dag hebben wij een grote collectie lampen op onze website. Op maandag 28/11 2022 kunt u tafellampen, vloerlampen, wandlampen, hanglampen en buitenverlichting vinden. U vindt zeker de lamp dat u wenst op onze website. Ongeacht om welk soort lamp heeft gaat. Natuurlijk is de behoefte van een goede verlichting van groot belang en het type lamp dat u nodig heeft, maar het design is ook belangrijk. Bij Lampenmaster weten wij dat een combinatie van vorm en functie essentieel is, daarom verkopen wij alleen de beste merken – Als u op zoek bent naar een perfecte hanglamp, buitenlamp of een andere type lamp dan kunt u dit zeker bij Lampenmaster vinden.