Fatboy

De nederlandse ontwerpmerk heeft kleurige interieurproducten voor buiten- en binnen gebruik.

Het merk is vooral bekend voor zijn iconische zitzakken, die in 1998 bleef ontworpen door de feense ontwerper Jukka Setälä. Het nederlandse merk nam rechten van de productie, en ontwikkelde het productportefolie ook om andere interieuroplossingen te oplossen, van bijvoorbeeld lampen. Vandaag is Fatboy niet alleen bekend voor zijn zitzakken!

Het merk gebruikt vandaag ook bruikbare, kleurige lampen voor elke wens. Hun ontworpen lamp breekt de dagelijkse rutiner, en maakt de verlichting plezieriger. Opleef het merk met vele gezellige, en moderne lampen die u kunt gebruiken in uw huis, kantoor, of in uw tuin.

Vanuit de vele tuinmeubels zoals zitzakken, hangmatten, tapijten ontwerpt het merk ook buitenverlichting. De vele lampen zijn gecombineerd zonder- en binnenverlichting. Vele lampen worden makkelijk opgeladen met een kabel, en kan hierna licht geven afhangkelijk van de soort kabel. Deze kan overal meegenomen worden, ook buiten in de tuin.  

Zie hieronder voor andere vervoerbare, kleurrijke lampen van FATBOY.
Geen artiekelen
Er waren geen artiekelen die aan uw zoek criterium voldeden

Meer om Fabbian Lampen

Over de jaren heen is de solide productiefilosofie geïntegreret door Fabbians geest, die voor een verzekerd, en stabiele aanwezigheid in Italië, Europa, Azië, Amerika, en delen van Zuid-Amerika heeft gezorgd.  

De hoge kwaliteit, en het gebruik van uiterst betrouwbare componenten in combinatie met constante focus op ontwerp, montage, en kwaliteitscontrole in alle fasen van de productie maken deze lampen zo populair.

Het is niet “voldoende” om alleen aan de veiligheidsvoorwaarden te voldoen. Er wordt naar alle velten gezocht. Een UNI EN ISO 9001-certificaat zijn èèn van de eisen die we natuurlijk voldoen. Ook na verkoop is er focus op de klanten, en producten. De benoeming “na-verkoopdienst” is ook belangrijk. Of het nu gaat over informaties, oplossingen, service, of reservedelen dan moet er alsnog een snelle, passende antwoord kunnen worden gegeven op eventuelle onderzoekingen.

Fabbian Ice Cube – Een Fabbian icon

In Denemarken is Fabbian’s absolute bestseller het productnaam die we kennen Ice Cube. Deze lamp kunt u in verschillende uitgaven vinden. Het is een icon merk, die te vinden is in vele deense badkamers. De lamp geeft een uitstekende licht rondom de spiegel. Ice Cube is een ontwerp die bij elke millieu past, en in het bijzonder is gelijk gesteld aan een echte tijdloze product. De lamp soorten van Ice Cube die Fabbian heeft geïntroduceerd zijn geprobeerd te copieëren door andere websites.
Er is geen andere dan de originele icon!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.