Ingo Maurer Taffellampen

Buitengewone lampen, fantastische verlichting en fantasierijk meubilair zijn sinds midden jaren 60 uit
Ingo Maurer voortgekomen. Ingo's eigen team maar ook externe ontwerpers zijn verantwoordelijk voor deze prachtige creaties.

Tafellampen van Ingo Maurer zijn als snoep voor uw zintuigen en dwingen u op een nieuwe manier met verlichting om te gaan. Neem bijvoorbeeld de ondeugende Knot Brother, de charmante Birdie's Busch en haar brutale neef BiBiBiBi.

Ingo Maurer creëert unieke tafellampen voor diegenen die willen dat verlichting zich op een krachtige, geestige en schreeuwende manier onderscheidt van het gebruikelijke.

De esthetiek staat altijd centraal en hoewel Ingo Maurer gedurende de jaren ook nauw heeft samengewerkt met de fotografen die foto's van de lampen hebben genomen, blijkt dat zelfs de kleinste details niet aan het toeval zijn overgelaten.

We zijn erg blij om deze fantastische lampen van Ingo Maurer in onze webshop te mogen presenteren en kijken ernaar uit om ze aan nog meer klanten voor te stellen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.