Lightyears Lampen

‘Licht is een vereiste voor het leven’ een mantra voor LightYears

Lightyears stelt hoge eisen aan de vormgeving, en de functionaliteit van de lampen, die ze in hun ruime collectie hebben. De verlichting moet functioneel zijn, en een esthetisch beleving geven, dit wilt ervoor zorgen dat je niet meer zonder het product kan.  

Lightyears werkt doelgericht aan het ontwikkelen van hun lampen, die nieuwe normen stelt voor de concepten van ontwerp, en kwaliteit. Ze hebben het niveau verhoogd, en werken samen met een reeds vakbekwame architecten, en ontwerpers.

Hieronder vindt u de accessoires van Lightyears
Toon de 36 van de 88 producten

Meer om Lightyears lampen

Er moet altijd een duidelijke verbinding zijn in de vormgeving, en de functie van een lamp. Elk unieke LightYears lamp moet eerst een functionele licht garanderen, met een esthetische opleving, ook als de lamp aan of uit is geschakeld.

Op basis daarvan is het bedrijf LightYears gestigt. Het is een bedrijf dat de manier van denken, en waarnemen van licht uitdaagt. Voor hun is het concept van innovatie niet alleen een verschil, maar een mantra die de eigenschappen heeft van het gehele organisatie. De wens is om de beste ideeën in praktijk te brengen. Met het doel van een functioneel, en een esthetische verlichting.

Ze hebben sinds 2005 een lamp in hoge kwaliteit ontwikkeld, voor particuliere verbruik, en voor het bedrijfsleven. In nauwe samenwerking met een selectie van een pluk beste ontwerpers, heeft Lightyears zijn unieke lampen ontwikkeld, combineert met innovatie, en traditie over de hele wereld heen. Het is een merk die zich uitdaagt met zijn voortreffelijke lampen, waarbij het ontwerpen, en de functie verbeterd wordt, vanuit zijn omgeving. De visie is om een éérste keuze te zijn, voor de gebruikers binnen de deense verlichtingsinterieur.

De lampen worden gebruikt in de spectaculaire inrichtingen van restauranten, hotellen, bedrijven, en particulaire verbruik over de hele wereld heen. Lightyears is trots op de scandinavische erfgoed die ze hebben, de manier hoe ze de licht bekijken, als een functionaal, en een esthetiek als een natuurlijke drie-eenheid. Dit zijn de eigenschappen in het ontwerp van Lightyears, sinds de jaren 2005. Ze volgen het concept “vorm volgt functie” met de toewijding, die ze hebben geleid om lampen te ontwerpen als een mooie, functionele verlichting voor vreugde, en ten gunste voor u.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.