Rotaliana Taffellampen

Het merk Rotaliana werd in 1989 in Trentino in Italië opgericht en sindsdien is het bedrijf tot bloei gekomen dankzij innovatieve en risicovolle ontwerpers. De nadruk is gelegd op schoonheid en functionaliteit in plaats van beperkingen, nieuwe materialen en bijzondere vormen zijn de basis voor elk ontwerp. Out-of-the-box denken leidt tot producten die vreugde in het hart brengen.
Luxy T2 Tafellamp Zwart/Glanzend Wit - Rotaliana
RRP EUR 566,00
Op voorraad na: 21-24 dagen
Toon de 33 van de 33 producten
De Luxy T1 tafellamp is een moderne klassieker die verkrijgbaar is in het kleurenpalet van de kunstenaar. De ontwerpers zijn Donegani & Lauda hebben een echt speciaal product gemaakt. De LaDiva tafellamp combineert een multimedia audiosysteem voor uw iPod en iPhone in combinatie met een ledlamp. De ontwerper Dante Donegani heeft zeer creatief nagedacht en een meer innovatieve lamp zal moeilijk te vinden zijn.

Rotaliana is een Italiaans merk met een vleugje Scandinavisch design en hebben twee primaire kwaliteiten: creativiteit en innovatie, dit door hun grote technische knowhow met betrekking tot de ontwikkeling van lampen. Het bedrijf werkt samen met een groot aantal internationale ontwerpers met verschillende achtergronden en standpunten waaronder Andrea Brazi, Federica Cevasco. Kengo Kuma en
Burkhard Panteleit. Prachtig Italiaans design, innovatie, creativiteit, schoonheid en unieke functionaliteit zijn enkele sleutelwoorden bij Rotaliana. Hun vele prachtige en innovatieve lampen hebben hun weg weten te vinden naar het leven van de consument van verschillende leeftijden.

Sinds de oprichting wordt Rotaliana geleid door Stefano Vega die toezicht houdt op de eigen producten van het bedrijf en op de internationale designtrends. Zijn focus ligt op moderne verlichting "ontwikkeld voor een specifiek doel". Het is belangrijk voor Rotaliana om lampen in prachtige materialen te ontwerpen en ervoor te zorgen dat de producten van kwaliteit en goede smaak zijn.
De lampencollectie van Rotaliana omvat ontwerpen die met het oerbeeld van het lampen ontwerp spelen door gebruik te maken van nieuwe materialen en productieoplossingen.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.