Vitra Hanglampen

Tot het assortiment hanglampen van Vitra behoren de Akari hanglampen, ontworpen door de artistieke Isamu Noguchi. De hanglampen zijn duidelijk geïnspireerd op de ronde rijstpapieren lamp die we kennen en liefhebben, maar met een elegant en modern ontwerp dat nog meer aansluit bij de trends van deze tijd. Met aandacht voor elk individueel detail worden de lampen met de hand gemaakt, en het proces duurt ongeveer zes uur van begin tot eind.

De traditionele rijstpapieren lamp heeft opnieuw zijn weg gevonden naar de moderne inrichting - en met reden. De lamp creëert niet alleen een dromerige uitdrukking, maar heeft ook een zacht en rustig licht dat bijdraagt aan de ontspannende sfeer. Zoek de traditionele ronde rijstpapieren lamp, waarbij het stevige papier het elektrische licht breekt en een warme gloed creëert die aan de zon doet denken. U kunt ook kiezen voor de sculpturale en moderne herinterpretatie die teruggrijpt op de Japanse rijstpapieren lantaarntradities.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.