By Rydéns Hanglampen

Een hanglamp hangt meestal in het midden van de kamer om het huis een vleugje karakter te geven en tegelijkertijd te dienen als een boeiend kenmerk. Bij het kiezen van een Hanglamp ligt de nadruk dus niet alleen op de functie van de lamp, maar ook op de expressie ervan in termen van elementen in het bestaande interieurontwerp. By Rydéns laat zich inspireren door de trends en verlichtingseisen van deze tijd. Of u nu een hanglamp nodig heeft om de industriële look van uw keuken te verzachten of een industriële hanglamp om contrast te creëren met de houten eettafel of de zachte bank, u vindt in hun assortiment wat u zoekt.

De Hero hanger en Gross hanger zijn beide artistieke hanglampen met een zachte, comfortabele gloed. Terwijl Gross een lichte en elegante uitstraling geeft aan je inrichting, is Hero een iets chaotischer maar toch sculpturale lamp die je huis een meer industriële uitdrukking geeft.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.