Coolicon Hanglampen

De Coolicon Scherm werd voor het eerst geproduceerd in Londen in 1933 - hetzelfde jaar waarin de beroemde Underground Map werd ontworpen om een overzicht van het uitgebreide metronetwerk te creëren. De gedeelde geschiedenis en de verschijning van de hanglamp in de Londense metro heeft Coolicon Lighting geïnspireerd om een Underground versie van de industriële lamp te creëren met de beroemde metrokaart gedrukt op de binnenkant van de lampenkap.

Een hanglamp van Coolicon Lighting creëert een prachtige gloed boven uw eettafel of favoriete werkplek op kantoor of in de keuken. De klassieke metalen lampenkappen geven uw minimalistische inrichting een persoonlijk tintje en dienen als kleurrijk contrast met de witte muren. met een kleurenpalet dat het erfgoed van de lamp en de huidige trends omarmt, bereikt de Coolicon Scherm een harmonische uitdrukking in de vorm van een lamp die tegelijkertijd klassiek en modern is. Vind hieronder de perfecte kleur voor uw inrichting waar de lamp verkrijgbaar is in twee verschillende maten.

Lees hier hoe Coolicon wordt geproduceerd!
Toon de 36 van de 48 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.