Inspirerende tafellampfoto's van onze klantenVind HIER INSPIRATIE VOOR JE VOLGENDE TAFELLAMP

Op zoek naar inspiratie voor je volgende tafellamp? Op deze pagina vind je foto's die thuis zijn gemaakt in plaats van in een studio. Elke foto is genomen door een van onze klanten die besloten heeft een foto te delen van hun laatste lampaankoop zoals die bij hen thuis staat.
Trine's FollowMe

Trine's FollowMe

De kleine draagbare Follow Me tafellamp is in veel huizen te vinden. In het geval van Trine past hij perfect in haar flat die modern minimalisme en charme uitstraalt. De matwitte lampenkap van polycarbonaat kan worden gekanteld, zodat het licht altijd in de juiste richting schijnt. De handgreep is gemaakt van eikenhout, wat prachtig past bij de koele witte lampenkap en de elegante koperen schakelaar. Follow Me is een lichte en stijlvolle tafellamp met verschillende gebruiksmogelijkheden, dankzij de ongelooflijke flexibiliteit. De minimalistische en stijlvolle Follow Me is erg populair omdat hij op zoveel manieren gebruikt kan worden. Neem hem mee naar het strand, op het terras, naar de camping of naar binnen als je een nachtlampje nodig hebt op het dressoir of gewoon een decoratief element om je inrichting mee af te stemmen, zoals bij Trine.

De ingebouwde batterij kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel of de 230V transformator. De lamp schijnt tot vijf uur op de hoogste stand, terwijl de gezelligere helderheid tot 20 uur meegaat. Follow Me heeft een ingebouwd LED-lampje dat gedimd kan worden voor een gezellig tintje of gewoon voor meer lichturen.

De foto's zijn afkomstig van onze Instagram-klant Trine Schmidt. Vind meer mooie en inspirerende interieurfoto's op haar profiel @homehappydk.
Inspiratie uit Noorwegen - Melk Tafellamp

Inspiratie uit Noorwegen - Melk Tafellamp

Lena uit Noorwegen is een andere klant die een aantal prachtige inspiratiefoto's heeft gedeeld op Instagram. Een ervan is van haar woonkamer, waar ze een Milk Table Lamp met zwart gebeitste poten op haar dressoir heeft geplaatst. De populaire lamp, die is geïnspireerd op en vernoemd naar het melkkrukje, is ontworpen door het Deense duo Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, ook bekend als Norm.Architects. Lena heeft een prachtige zwart/wit stijl en haar Instagram pagina is een geweldige bron van inspiratie.

Vind meer inspirerende interieurfoto's op haar Instagram @lenaskru.Kristina's Bloempot Tafellamp - Zachtgroen

Kristina's Bloempot Tafellamp - Zachtgroen

Net als Lampemesteren is Kristina dol op de bloempot tafellamp. Ze heeft hem zelfs in een van de versies die wij het mooist vinden! De groene kap is zorgvuldig gekozen door Lampemesteren op basis van de huidige trends, waarbij gedempte natuurlijke kleuren de boventoon voeren. In samenwerking met &Tradition creëerden we de Flowerpot lamp in Soft Green als tafellamp en als hanglamp. Alleen verkrijgbaar bij Lampemesteren.

De lamp werd oorspronkelijk ontworpen door Verner Panton in 1969 en is uitgegroeid tot een designklassieker. De opvallende lampenkap bestaat uit twee halve bollen die zorgen voor een comfortabel niet-verblindend licht. Perfect om het dressoir, nachtkastje of vensterbank in een gezellige gloed te hullen.

Vind de Flowerpot tafellamp hier
VIND ONS REGLEMENT TAFELLAMPEN HIER