Kinderlampen voor gezellige kamers

Kinderlampen voor gezellige kamers

Ben je op zoek naar een lamp voor je kinderkamer?Mr. Maria - lampen voor de kleintjes

Mr. Maria - lampen voor de kleintjes

De fantastische kinderlampen van Mr. Maria zijn perfect voor het speelse universum van een kind. De aparte lampen zijn geïnspireerd op wezens die kinderen al vroeg leren kennen - zoals leeuwen, konijnen, olifanten en teddyberen.

De 'First Light' lampen zijn vooral prachtig voor de allerkleinsten. De lampen zijn gemaakt van BPA-vrije siliconen, voelen zacht aan en zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn, ongeacht de leeftijd. Met hun oplaadbare LED-modules kunnen de lampjes worden meegenomen. Een volle lading gaat 24-100 uur mee, afhankelijk van de helderheid.

Vind het assortiment kinderlampen van Mr. Maria hier
Ferm Living - Schattige houten wandlampen

Ferm Living - Schattige houten wandlampen

De wandlampen van Ferm Living geven de kamer van je kind een gezellig tintje. Lees hun favoriete boek onder de decoratieve heteluchtballon, of kom tot rust in de gloed van een wolk. De nette en klassieke uitstraling past naadloos in elke kamer en de eenvoudige silhouetten drukken hun stempel op het decor.

Vind de charmante kinderlampen van Ferm Living hier
Eigenzinnige en fantasierijke kinderlampen van Seletti

Eigenzinnige en fantasierijke kinderlampen van Seletti

Het leuke en artistieke Seletti assortiment bevat ook lampen voor de allerkleinsten. De speelse ontwerpen zijn populair bij zowel kinderen als volwassenen. De opvallende lampen voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan elke inrichting, om nog maar te zwijgen van het effectieve licht.

Of je nu houdt van de coole robot of het dierenrijk, vooral de Marcantonio Raimondi Malerba lampen toveren een glimlach op je gezicht. De verschillende motieven delen een wit oppervlak dat een minimalistisch en geraffineerd tintje geeft aan elke kamer.

Vind hier de leuke kinderlampen van Seletti
vind hier ons uitgebreide assortiment kinderlampen


Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen in andere productgroepen in ons sortiment, bijvoorbeeld: Woonkamer Buiten Spot Kantoor