Nieuws - De Flowerpot lamp van Lampenmaster – in de kleur zachtgroen

10 oktober 2019
Nieuws - De Flowerpot lamp van Lampenmaster – in de kleur zachtgroen
Nu kunnen wij de collectie van onze eigen Flowerpot lamp aan u tentoonstellen. Wij hebben in samenwerking met &tradition, een eigen collectie van een prachtige lamp Flowerpot VP3 Tafellamp en Flowerpot VP1 Hanglamp in de kleur zachtgroen.

De lamp Flowerpot is ontworpen door Verner Panton in 1969. Verner Panton experimenteerde met nieuwe materialen, zoals plastic, plexiglas, staal met schuimrubber en andere synthetische stoffen. Met inspiratie van de Flowerpot beweging van “vrede, liefde en harmonie”, en een opstand voor de normen, materialisme en familie-idealen van de eerdere generaties.

De lamp is in korte tijd populair geworden, en werd over de hele wereld in vele private woningen opgehangen.  Door het grote succes van de Flowerpot VP1 hanglamp ontwierp Verner Panton in de jaren zeventig de tafellamp van Flowerpot VP3, dit met groot succes.

De lamp kreeg in de jaren zestig en zeventig veel aandacht. In de jaren negentig werd de lamp opnieuw herlanceerd. Destijds was de lamp alleen in een rommelmarkt of op internet te vinden. Gelukkig werd de lamp gelanceerd door &tradition. De lamp is opnieuw een iconische klassieker geworden.

Een designklassieker in de favoriete kleur van de natuur


Sinds de jaren zestig is de lamp van Flowerpot populair geworden, dit ook door zijn brede keuze van verschillende kleurmogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze lampen van Flowerpot in verschillende kleuren. Met de nieuwe collectie komt er nog een nieuwe kleur erbij.

Het is nooit makkelijk om een juiste kleur te kiezen, maar na een grondig trend onderzoek van dit jaar is de keuze gevallen op zachtgroen. De kleur zorgt voor een ontspanning – de groene kleur is voorgekomen uit de inspiratie van de groene weide. De natuurlijke kleur zorgt voor een ontspannende gevoel, en past in elke  Scandinavische stijl.

De kleur is een favoriete kleur, dat past bij de vraag van de bevolking naar gezondheid, welvaard, zelfverzorging, wellnessbewegingen met de heropleving van de natuur. Gefocuseerd naar kleuren van de natuur, daarom past deze zachtgroene kleur perfect in uw interieur.

Volgt u ook de trend van dit jaar, deze lamp is een gewenste lamp. De tijdloze lamp heeft zijn waarde bewezen als een designklassiker – Een unikum dat een deel past bij de Deense geschiedenis van het design, en in veel interieurs. Wij zijn ervan overtuigd dat deze prachtige lampen een grote succes zullen worden.
Koop hier de prachtige lamp van Flowerpot in de kleur Zachtgroen .