Cylinder: het nieuwe lid van de LE KLINT familie

10 november 2020
Cylinder: het nieuwe lid van de LE KLINT familie
De klassieke, herkenbare witte plooitjes zijn er nu in een aantal nieuwe varianten. De naam van de nieuwe collectie komt van de vorm: cilinder. Inbegrepen in de collectie zijn de Cylinder hanglampen in drie varianten en de Cylinder tafellamp in twee verschillende maten.

De collectie is ontworpen op basis van Model 375, dat werd gelanceerd in verband met het 75-jarig bestaan van LE KLINT in 2018. Gebaseerd op het beroemde DNA dat LE KLINT definieert, hebben de ontwerpers zich geconcentreerd op het integreren van de nette, eenvoudige Scandinavische uitstraling. De tijdloze en organische uitstraling heeft een modern tintje, waardoor deze gemakkelijk in het Scandinavische decor past waar de wereld naar toe blijft trekken.

In tegenstelling tot de witte lampenkappen, is de voet of het hanggedeelte van de lampen van zwart gebeitst eiken gemaakt. Dit geeft de collectie een exclusief tintje, gezamenlijk met de toevoeging van een zwarte stoffen kabel. Als de lamp aan is, verlicht deze de witte papieren lampenkap en straalt de lamp een diffuse gloed uit. Een heerlijke sfeervolle lamp voor boven uw eettafel of als gezellige touch op uw dressoir of uw nachtkastje.

Vind hier de complete Cylinder collectie