Nieuw merk in de winkel - HAY

10 november 2020
Nieuw merk in de winkel - HAY
Het Deense designmerk HAY geniet al sinds de oprichting in 2002 groot succes op de meubeldesignmarkt. In 2015 werd het assortiment uitgebreid, naast de meubelen werden ook woonaccessoires en lampen verkocht. De collectie Wrong for HAY is tot stand gekomen in samenwerking met
Sebastian Wrong
, en vooral het verlichtingsgedeelte kreeg veel aandacht.

Als resultaat van het succes heeft Sebastian Wrong tezamen met HAY tegenwoordig ook een verlichtingsmerk, genaamd wrong.london , dat zich 100% toelegt op verlichtingsproducten.

HAY heeft voor iedere ruimte een grote selectie mooie en inspirerende lampen. Hun selectie bestaat uit tafellampen, vloerlampen, hanglampen en wandlampen, in het minimalistische Scandinavische design van het merk. U kunt het eye-catching design ook echt voelen, waar de innovatieve aanpak boeiende verlichting creëert met de nadruk op functionaliteit en kwaliteit.

Als u op zoek bent naar een hanglamp die goed boven de eettafel of salontafel past, dan is de
Sinker hanglamp
de perfecte keuze. Het diffuse licht van de lamp geeft een warme en gezellige sfeer rondom het brandpunt, met zijn stijlvol en minimalistisch design. Bent u in plaats daarvan op zoek naar gezellige verlichting voor op de ladekast of het nachtkastje, dan is de Turn On tafellamp zeker iets voor u. De aluminium cilindervormige voet vormt een intrigerend contrast met de bolvormige ronde lampenkap in opaalglas. Het fungeert ook als de aan/uit knop wanneer u de hele voet draait - design ontmoet functie in een innovatieve en decoratieve tafellamp.

Bekijk hier de hele selectie HAY lampen van wrong.london .