Campagne - 20% korting op Oslo Wood vloerlampen van Northern

10 november 2020
Campagne - 20% korting op Oslo Wood vloerlampen van Northern
Als u laat in de winter in Oslo een wandeling maakt en er op let hoe de bomen in het centrum van Oslo het stadslicht filteren wanneer het licht de toppen van de bomen raakt - dan voelt u echt de sfeer die de ontwerper Ove Roger heeft geïnspireerd toen hij de karakteristieke Oslo Wood vloerlamp ontwierp.

Op dezelfde manier waarop het licht wordt gereflecteerd, wanneer het de top van een boom raakt, verspreidt de Oslo Wood lamp het licht door de contouren van de lampenkap. De flexibele lampenkap is verstelbaar, zodat het licht zich in de gewenste richting kan verspreiden. Diffuus en comfortabel licht verspreidt zich door de semi-transparante lampenkap in de kamer, terwijl het naar boven gerichte licht weerkaatst in de omgeving en een zacht licht weergeeft.

Het moderne en strakke design past moeiteloos in een minimalistisch interieur, waarbij vooral de rustgevende sfeer van de natuur aandacht krijgt. Kies hier uit verschillende kleuren en vind degene die het beste bij u thuis past.

Met deze prachtige vloerlamp creëert u een gezellige sfeer in huis - niet alleen door het sfeervolle licht, maar ook door de associaties met de Noorse natuur en het wandelen tussen de hoge bomen van Oslo.

Vind hier uw Oslo Wood vloerlamp . Ontvang in januari 2020 20% korting op Oslo Wood vloerlampen.