Mis de Patrone 04 wandlamp van Thorup Copenhagen niet

10 november 2020
Mis de Patrone 04 wandlamp van Thorup Copenhagen niet
De Patrone 04 wandlamp is de meest recente toevoeging aan de Patrone collectie van Thorup Copenhagen. De kunstenaar achter de lamp is Kasper Thorup, die zijn eerste ervaring had met het ontwerpen van licht als onderdeel van een Deens cultuur- en lifestyleprogramma genaamd ‘Denmark’s Next Classic’.

Geïnspireerd door tegenwicht te bieden aan tegenstellingen - klassiek en modern - ontwierp hij vervolgens de Patrone 03 hanglampen. Het stijlvolle slanke design is nu verkrijgbaar als tafellamp die door zijn industriële maar toch minimalistische uitstraling tegelijk modern en klassiek is.

De ruwe, slanke uitstraling is perfect voor iedere decoratiestijl, of het nu in uw slaapkamer, woonkamer of favoriete werkruimte in de keuken is. Het gerichte licht zorgt voor een warme en gezellige sfeer "Ik ben geïnspireerd door onze klassieke designtradities. Ik word geïnspireerd door het hedendaagse en door de dingen die me iedere dag omringen. De samenstelling van gebouwen, ruwe industrie en natuur ” -

Kasper Thorup zijn ambitie om het volledige potentieel van zijn gekozen materialen te realiseren, komt duidelijk tot uiting in de koperen lampen van de Patrone collectie, die vervaardigd zijn uit dicht, diamantgeslepen messing. Het tijdloze materiaal ontwikkelt een natuurlijk patina die met de tijd mooier wordt, waardoor de lamp een geheel eigen uitstraling krijgt.

De lamp is ook verkrijgbaar in een gecoate zwarte metalen variant die zowel bij klassiek als modern design past. Alle lampen in de Patrone collectie worden door lokale ambachtslieden in Kopenhagen met de hand gemaakt. Vind hier de
Patrone 04 wandlamp