Nieuw merk in de winkel - MADE BY HAND

10 november 2020
Nieuw merk in de winkel - MADE BY HAND
Wij hebben een prachtig nieuw merk aan onze winkel toegevoegd. Een merk dat meer biedt dan alleen functionele en decoratieve verlichting, maar ook ode brengt aan de ambachtelijke tradities van Scandinavië. Het Deense designermerk maakt authentieke en duurzame producten, uitgevoerd door lokale ambachtslieden.

Made By Hand is in 2014opgericht, gebaseerd op het concept van de Workshop hanglamp . Na meer dan een jaar van overwegingen met betrekking tot materialen, fabricage en design, lanceerde het bedrijf de Workshop hanglamp in vijf verschillende maten en een verscheidenheid aan moderne kleuren. Het tijdloze ontwerp van A. Wedel-Madsen werd in 1951 ontworpen, en het stijlvolle en industriële design blijft zeker een winnaar als het gaat om Scandinavisch design.

Het oude, traditionele breiwerk diende als inspiratie voor de Knit Wit collectie , deze wordt geleverd met een opvallende lampenkap van dun breiwerk. Een zachte en comfortabele gloed schijnt door het patroon in het garen en zorgt voor een gezellige en rustige sfeer in huis. De kunst van keramiek wordt vertegenwoordigd door de Porcelight collectie , deze biedt een witte porseleinen lampenkap, terwijl het metaalwerk te zien is in de industriële Petite Machine collectie .

Vind hier onze volledige selectie lampen van Made By Hand , inclusief de hanglamp, tafel, vloer- en wandlamp. Met de Made By Hand lampen maakt u de Scandinavische inrichting in huis helemaal af.

Tijdloze persoonlijkheid en mooie details zijn belangrijke elementen van het Made By Hand design, en de passie van het bedrijf voor solide vakmanschap en Scandinavisch design is duidelijk te zien. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen met als doel duurzame en hoogwaardige producten te creëren.

Lees hier meer over het merk Made By Hand .