Mr. Wattson tafellamp in Smoked Ash met messing en zwarte details

10 november 2020
Mr. Wattson tafellamp in Smoked Ash met messing en zwarte details
De eigenzinnige en vermakelijke Mr. Wattson tafellamp is nu verkrijgbaar in een nieuwe variant; met een lichaam van gerookt essenhout, een zwarte kop en zwarte of koperen randen, is de nieuwe
Mr. Wattson zodanig gekleed om indruk te maken. De contrasterende combinatie van metaal en hout geeft de lamp een stijlvolle Scandinavische uitstraling. Geïnspireerd door klassieke oldtimers uit de jaren 30, heeft de lamp een retro-look die naadloos past in de moderne Scandinavische inrichting.

De prachtige details verraden dat de lamp met de hand is gemaakt. Het lange lichaam en de verstelbare poten geven de lamp persoonlijkheid en stellen u in staat om het lichaam in iedere gewenste vorm te veranderen. Plaats deze waar u maar wilt: op het dressoir, op het bureau of op de vensterbank om een sfeervolle gloed te creëren.

Piffany Copenhagen is het merk achter de onconventionele Mr. Wattson tafellamp. Het Deense bedrijf heeft de ambitie om unieke producten te creëren met een persoonlijke uitstraling - een streven waarin ze zijn geslaagd als het gaat om hun Wattson lamp. De lamp blaast uw interieur tot leven, tovert een glimlach op uw gezicht en verlicht uw omgeving met een vrolijke gloed.

Ontdek hier het volledige assortiment Wattson lampen , waar u de Mr. Wattson kunt vinden zowel in een mini-variant als in de simpele wandlamp uit dezelfde collectie.