NIEUW PRODUCT - Geef Wallpipe een warm welkom - Lampen gemaakt van waterleidingen

10 november 2020
NIEUW PRODUCT - Geef Wallpipe een warm welkom - Lampen gemaakt van waterleidingen
Wallpipe is door ondernemer Lisbeth Grove Mikkelsen in 2018 opgericht in Randers. Hun unieke lampen bestaan uit waterpijpen en andere hergebruikte materialen gecombineerd met een vintage verlichtingsbron om de eenvoudige rustieke look compleet te maken. Al hun producten worden met liefde overladen en helemaal opnieuw ontworpen door de meest getalenteerde ambachtslieden. De rustieke lampen worden met de hand gemaakt in onze eigen fabriek waar de focus ligt op het behoud van de ruwe uitstraling van de hergebruikte materialen.

De zichtbare waterleidingen zijn de laatste jaren zeer populair geworden in het interieurdesign. De aparte buizen passen niet alleen uitstekend in het industriële interieur, maar ook in vrijwel iedere andere stijl. U kunt deze gebruiken voor praktische doeleinden, zoals het ophangen van kleding of het bouwen van meubels. Evenzo kunt u deze in uw interieur opnemen als decoratief element of als manier om kabels te verbergen.

Omdat alle Wallpipe lampen vervaardigd zijn uit gebruikte waterleidingen, kunt u er zeker van zijn dat dit een product is met een verhaal. Iedere waterpijp heeft zijn eigen verhaal. Misschien waren deze de vlieg op de muur van de oude badkamer van uw oma. Of zijn deze misschien een onderdeel geweest van de werkplaats van uw oom? Geen twee Wallpipe lampen zijn identiek, en dat is een deel van de aantrekkingskracht.

Vind hier de Wallpipe lampen en lees hier meer over hun geschiedenis.